Samsung förklarar nyheterna om Galaxy S4 med några trevliga videor

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung förklarar nyheterna om Galaxy S4 med några trevliga videor

Den nya toppen av sortimentet av det koreanska huset har ännu inte kommit på marknaden, men det kan absolut inte sägas att det inte får folk att prata om det: det är faktiskt tack vare en insider att kollegor av SamMobile har lyckats hitta några av de nya videor som Samsung har förberett för att marknadsföra de nya funktionerna i sin Galaxy S4.

Med den här funktionen kommer det att vara möjligt att trådlöst ansluta flera enheter av denna enhet för att spela spel eller dela foton och dokument.

En av de mest märkliga egenskaperna hos denna smartphone är möjligheten att använda både kameran och den främre sensorn samtidigt för att ta fotografier och filma, för att inte ens de bakom objektivet lämnas utanför bilden.

Varför röra vid skärmen när du enkelt kan klara dig utan den? I den här videon visar Samsung hur de har implementerat denna funktion som gör att vi kan styra telefonen utan att röra den eller bara titta på den.

Slutligen avviker skaparna av det koreanska företaget lite från stilen tecknad serie för att visa oss hur deras nya topp i sortimentet kan underhålla oss i familjen, samtidigt som de bryter ner barriärerna för ålder och språk: allt kan sägas, men inte att Samsung inte trycker, varje år, på sitt flaggskepp modell.

Relaterade artiklar

Back to top button