Samsung förklarar några designval för Galaxy Note 4 och Galaxy Note Edge

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung förklarar några designval för Galaxy Note 4 och Galaxy Note Edge

Som du säkert vet, bakom varje enskilt val när det gäller design finns det skäl som användarna knappt förstår vid första anblicken. Av denna anledning har Samsung publicerat en intressant artikel som förklarar några estetiska förändringar av Galaxy Note 4 jämfört med dess föregångare och vidare.

LÄS ÄVEN: Samsung lyfter fram ett par funktioner i Galaxy Note 4 S Pen (video)

Om du till exempel har undrat varför de falska sömmarna som kännetecknade Galaxy Note 3 inte längre finns, svarar det koreanska företaget snabbt: avsikten med den gamla phableten var att skapa en produkt som skulle ge idén om något klassiska, medan med Galaxy Note 4 linjerna är mer slanka och moderna. På tal om ramen förklarar Samsung dock att metallen har målats för att inte ge en känsla av kyla vid beröring.

Slutligen, det faktum att den böjda kanten av Galaxy Note Edge både den högra är inte en slump: större delen av världen är faktiskt van vid att läsa från vänster till höger och, om man jämför smartphonen med en bok, påminner den rundade delen om sidans hängande.

Om design är ditt dagliga bröd eller om du helt enkelt är intresserad av sådana kuriosa, kan du hitta hela artikeln av Samsung från länken i källan.

Relaterade artiklar

Back to top button