Samsung följer Apple: Galaxy S21 utan laddare och hörlurar

Efter fallet medfrånvaro av laddare bröt ut med lanseringen av iPhone 12, verkar det som att även serien Samsung Galaxy S21 kommer att genomgå samma behandling. Inuti försäljningspaketet på den senaste iPhone har Apple beslutat att inte sätta i laddaren, liksom hörlurar. Detta väckte inte få missnöje bland användare, som omedelbart slängde sig mot Cupertino-jätten. Andra tillverkare ville också meddela oss deras åsikt om saken, som Xiaomi och Samsung. Det senare verkar dock tänka på en liknande lösning.

Samsung planerar att följa Apples exempel: ingen laddare för S21, men det är inte allt

samsung

Det har ännu inte bekräftats, men det verkar som om Samsung funderar på att ta bort laddaren, liksom hörlurarna från förpackningen. Detta borde hända med nästa generation av toppklass, därför med Galaxy S21. Efter att ha gjort narr av Apple verkar det därför som det sydkoreanska företaget också överväger att följa i sina fotspår och anta samma typ av policy.

LÄS OCH:
ZMI introducerar en ny 20W USB-C strömförsörjning, perfekt för iPhone 12

För närvarande tänker man bara ta bort dessa tillbehör från förpackningen till Samsung Galaxy S21, men det är inte säkert att i kölvattnet av detta beslut inte samma typ av val kommer att antas för de andra modellerna. Allt som återstår är därför att vänta på en viss kommunikation om saken från företaget självt eller, alternativt, påstådd förnekelse från de olika mest kända läckarna.

Nya bekräftelser | Uppdatering 18/12

Den välkända läckaren Roland Quandt gav också sin åsikt om det taggiga ämnet. Det verkar mer och mer säkert att hela serien av Samsung Galaxy S21, inklusive Ultra, kommer att vara utan laddare, hörlurar och lock. Det sydkoreanska företagets nya kommersiella politik kommer också att beröra Europa, samtidigt som det ska förstås om situationen kommer att vara annorlunda för andra marknader. I händelse av är vi säkra på att en tvist om separering av behandling kommer att öppnas.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button