Samsung fixar batteriproblem för Galaxy S21 –

Samsung har den bästa telefontrion på marknaden bestående av Galaxy S21, S21+ och S21 Ultra … Dessa smartphones erbjuder fantastiska fotografiska möjligheter, bra prestanda, ikonisk design och batteri detta har tyvärr försvagats av några dåligt optimerade systemuppdateringar.

Teknikföretaget rullade nyligen ut en uppdatering för tre telefoner, men kort därefter körde flera användare av modellen på Exynos processor, det vill säga en som vi kan köpa i Spanien, började de rapportera alarmerande batteriladdning Problem.

Flera användare av Samsung Galaxy S21-serien har rapporterat om Reddit. och Samsungs community-forum att de stötte på allvarliga problem med batteriförbrukning efter att ha uppdaterat sina smartphones med den senaste uppdateringen. Några av offren fann att det löste problemet genom att sätta telefonen i flygplansläge, vilket tyder på att problemet gällde dataanslutning.

Lyckligtvis tog det inte lång tid för företaget att lösa dem.

Felsökning S21 batteriproblem

Den sydkoreanska jätten rullar nu ut en ny mjukvaruuppdatering med versionsnummer G99xBXXU1AUB6 som kommer med den senaste säkerhetskorrigeringen från februari 2021. Det inkluderar förbättringar av övergripande prestanda, säkerhet och kamera, och även om företaget inte uttryckligen nämner det. uppdateringen verkar innehålla en fix för problem med batteriladdning som vi kan läsa XDA Developers.

Efter att ha ställt in enbart 3G stängde jag av telefonen under de senaste 22 timmarna med 1 testkörning av SOT och 1 Antutu (vilket tog någon procent av batteriet) och jag fick 70%. Edge-webbläsaren verkade också köras i bakgrunden trots att den försattes i djup sömn. Att ta bort det kommer sannolikt att öka batteritiden, men jag måste hitta en bättre webbläsare. För att vara ärlig så hade jag inte så bra batteritid innan uppdateringen.

Ny One Ui-uppdatering, anpassning av Android-märket Level 11 rullas ut gradvis, med början i Storbritannien, Schweiz, Belgien och Tyskland. Eftersom vi i Spanien också arbetar med en S21 med en Exynos-processor, bör denna mjukvara vara tillgänglig inom de närmaste dagarna.

Om du vill kolla, uppdatering Redan anlänt på din smartphone , du behöver bara komma åt dina mobila systeminställningar och leta efter nya servicepaket.

Källa> XDA-utvecklare

Relaterade artiklar

Back to top button