Samsung ersätter dig upp till 380 € för ditt begagnade fordon om du köper en ny Galaxy A

Samsung har lanserat en nytt och intressant erbjudande om hans nya Galaxy A, som föreskriver en kontant återbetalning för dem som ska returnera sin begagnade smartphone.

Samsungs kampanj gäller särskilt de som köper en ny Galaxy A32 | A42 | A52 | A72 under perioden inkluderad mellan 6 och 27 maj. Du kommer att få tillgång till en kontant återbetalning genom att returnera din smartphone Begagnade. Sådana återbetalningar kommer upp till 380 € (om du returnerar en iPhone 12 Pro med laddare) och beror på vilken typ av smartphone som returneras.

LÄS OCH: Samsung Galaxy A52 5G, recensionen

När du har köpt din nya Samsung-smartphone behöver du den registrera det på webbplatsen tillägnad kampanjen inom nästa 12 juli. På den här adressen kan du ha en omedelbar utvärdering av din begagnade. Bland de kompatibla varumärkena hittar vi Samsung, Apple, Huawei, LG, Xiaomi och Redmi. Enheter från alla andra märken utvärderas 50 €.

För fler detaljer på kampanjen föreslår vi att du läser den fullständiga föreskriften, tillgänglig på denna adress. Nedan hittar du länk för att komma åt kampanjen.

Bli grön med Samsung med begagnad bedömning | 6 – 27 maj 2021

Källa: Samsung

Relaterade artiklar

Back to top button