Samsung erbjuder sex månaders gratis Deezer-prenumeration vid köp av en Galaxy S5

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung erbjuder sex månaders gratis Deezer-prenumeration vid köp av en Galaxy S5

Samsung tillkännager idag ett nytt erbjudande för Galaxy S5-köpare som kommer att kunna dra nytta av sex månaders gratis premiumprenumeration på Deezeren av de mest kända konkurrerande musikstreamingtjänsterna från Spotify och Play Music All Access, samt den nya tjänsten lanserad av Samsung själv, Milk Music, men endast tillgänglig i USA.

För att aktivera erbjudandet behöver du fortfarande ha ett kreditkort för att koppla till kontot och efter de sex gratis månaderna kommer prenumerationen att förnyas med ytterligare en månad om du inte bestämmer dig för att avaktivera den; här är den fullständiga regleringen av erbjudandet:

  • Kunder kommer att ges 6 månaders tillgång till Deezer Premium + för att få obegränsad tillgång till Deezer-katalogen med 320 kbps ljudkvalitet, exklusivt innehåll och personliga förslag utan reklam, både online och offline och på flera enheter.
  • Vid lansering av applikationen kommer nya kunder att uppmanas att registrera sina betalningsuppgifter för att vara berättigade till de sex månader som ingår. Du kommer inte att debiteras något under alla inkluderade 6 månader, vid utgången av dessa kommer prenumerationen automatiskt att förnyas mot en avgift, såvida den inte avbryts vilket kan ske när som helst, utan extra kostnader.
  • De sex månaderna som ingår är reserverade för nya Deezer-prenumeranter. För att använda dem måste du också ha eller skapa ett Samsung-konto.

LÄS ÄVEN: Gamestop erbjuder Galaxy S5 rabatterat med skrotning av vissa smartphones

Ett erbjudande som kommer att spara 60 euro, vilket också låter dig ladda ner musik för offlinelyssning på din smartphone eller surfplatta; att följa pressmeddelandet från Samsung med alla detaljer.

Samsung Electronics tillkännager partnerskapet med Deezer, en av de viktigaste musikstreamingtjänsterna i världen och den största i antal länder, för att erbjuda sina användare all den bästa musiken direkt på sin Galaxy S5.

Faktum är att alla som köper en Samsung Galaxy S5 kommer att ha inkluderat sex månaders tillgång till Deezer Premium+-tjänsten, och dra fördel av bättre ljudkvalitet (320 kbps) och musikrekommendationerna från Deezers musikförlag för ett totalt värde av cirka 60 € . Med detta avtal kommer det att vara möjligt att lyssna på över 30 miljoner låtar från Deezer-katalogen på Galaxy S5.

Nästan en tredjedel av smartphoneägare världen över använder sina mobila enheter för att komma åt streamingtjänster.

Samarbetet mellan Samsung och Deezer är en del av en marknad som den för strömmande musik på begäran som utvecklas snabbt, vilket bidrar till att utvecklas mer och mer och att förbättra musikutbudet som är tillgängligt för konsumenter.

“Det här avtalet är mycket viktigt för Samsung och visar vårt pågående engagemang för att tillhandahålla de bästa tjänsterna som finns tillgängliga för våra enheter”, förklarar Lee Epting, vice VD för Samsung Electronics Media Solution Center Europe. “Den digitala musikmarknaden växer ständigt och tack vare samarbetet med Deezer kan vi tillfredsställa även de svåraste musiksmaken”.

“Samarbetet med Samsung tillåter oss att kombinera den bästa tekniken med vårt stora musikerbjudande för att garantera en innovativ och personlig service, för att erbjuda bästa möjliga musikupplevelse”, kommenterar Axel Dauchez, VD för Deezer.

Relaterade artiklar

Back to top button