Samsung: Denna trådlösa laddare kan ladda Galaxy Note 9 och … Galaxy Watch samtidigt!

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung: Denna trådlösa laddare kan ladda Galaxy Note 9 och … Galaxy Watch samtidigt!

Ett aldrig tidigare skådat Samsung-tillbehör, läckt tack vare den alltid pålitligas arbete läcka Roland Quandt, kan äntligen ha satt stopp för frågetecken om namnet på den nya smartklockan från den koreanska tillverkaren. Om det redan för några dagar sedan fanns de som svor på att nästa Samsung-klocka skulle heta Galaxy Watchnu verkar det inte finnas några tvivel längre.

På lådan av Samsung trådlös laddare Duo – ny dubbel trådlös laddare – rätt namn på Galaxy Watchtillsammans med en siluett av en smartklocka från formen cirkulär. Laddaren kan ladda två smartphones på samma gångeller en smartphone och Galaxy Watch, som därför kommer att vara utrustad med standarden för laddning av annons induktion.

Namnet på Galaxy Note 9 anges inte uttryckligen, kanske för att det inte är den enda smartphone från Samsung som stöder trådlös laddning, men det verkar ganska uppenbart att det nya tillbehöret kommer att lanseras under den period då den nya toppmoderna -smarttelefon och 2018 års smartklocka från Samsung kommer ut på marknadend.v.s. mellan slutet av augusti och början av september.

Priset? Det verkar kosta runt 55 pund, alltså cirka 62 €.

Relaterade artiklar

Back to top button