Samsung Cashback: superåterbetalning på 500 € på många smarta smartphones

Om det finns ett varumärke som lanserar kvalitetsprodukter med en viss kontinuitet är det säkert Samsung. Och om dessa produkter köps till ett mycket lågt pris, tack vare Återbetalning av återbetalning från Samsung på smartphones, surfplattor, bärbara datorer och smartklockor blir de ännu mer attraktiva.

Samsung Cashback: här är smartphones, surfplattor, bärbara datorer och smartklockor som följer återbetalningen upp till 500 €

Samsung cashback återbetalningsvillkor

Så vilka produkter kan vi ta till ett rabatterat pris? Enheter som smartphones deltar i Samsung Cashback Galaxy Z Fold 2, Z Flip 5G, Anmärkningar 20, 20 5G och 20 Ultra, den helt nya S21 +, S20 FE 5G, S20 FE, surfplattor Galaxy Tab S7 + 5G 12.4, Tab S7 + 12.4 Wi-Fi, S7 11.0 LTE, S7 11.0 Wi-Fi, Notebook S bärbara datorer, Galaxy Book Ion i5 / i7, Galaxy Book Flex i5 / i7 och bärbara Titta på 3 LTE (45 och 41 mm) och Bluetooth (45 och 41 mm).

Ett mycket rikt utbud av produkter på hög nivå, som du kan köpa både på den officiella Samsung-butiken och i elektronikkedjor som MediaWorld Och Unieuro. Om du vill dra nytta av alla fördelarna med Prime-tjänsten kan du köpa din enhet Samsung också på Amazon (exklusive Marketplace). Kort sagt, ingenting saknas för att kunna göra en affär angående universum Galaxy.

När du har köpt produkten måste du registrera den på portalen som du kommer åt den här länken. När du är klar får du en bekräftelsemail Det är inne 60 arbetsdagar från mottagandet av den senare kommer du att få återbetalningen. Kampanjen är giltig till 28 februari 2021 och registrering är aktiv fram till 21 mars 2021.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button