Samsung: Bluetooth 5.0 också i mellanklassen med certifieringen av SoC för framtiden Galaxy A 2018 (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung: Bluetooth 5.0 också i mellanklassen med certifieringen av SoC för framtiden Galaxy A 2018 (foto)

If Galaxy S8 var den första smartphonen på marknaden som introducerade den nya standarden Bluetooth 5.0Samsung vill fortsätta att göra från föregångare även för mellanklass av marknaden. Faktum är att den nya SoC Exynos 7885 – trolovad till framtiden Galaxy A 2018 – har nyligen erhållit certifiering bara för 5.0-versionen av Bluetooth-anslutningen.

Redan för en månad sedan jämfördes den nya SoC med Galaxy A5 (2018) och förväntas i esa-core-arkitektur, med 2 Cortex-A73 kärnor Och 4 Cortex-A53baserat på byggprocessen a 10 nm. De Bluetooth 5.0 det är därför fullbordandet av en utmärkt utrustningsnivå för mellansegmentet på marknaden, assisterad av den integrerade GPU:n Mali-G71.

Den nya Galaxy A från 2018 borde också sanktionera ankomsten av Infinity Display – designen gränslös ses på S8 och Note 8 – i mellanklass. En rad nybörjare som kommer att löna sig särskilt intressant de nya enheterna som kommer med det nya året, i hopp om att priset inte stiger för mycket.

Relaterade artiklar

Back to top button