Samsung bekräftar Galaxy S4 Mini, till försäljning strax efter S4

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung bekräftar Galaxy S4 Mini, till försäljning strax efter S4

Hans första (påstådda) bilder cirkulerade för några dagar sedan, men det är bara i labyrinten av en mycket lång artikel av Bloomberg fokuserade allt på Samsung, som vi har den faktiska bekräftelsen på Galaxy S4 Mini:

Galaxy S 4 kommer inte ut förrän i slutet av april. Den är snabb, har en stor, ljus skärm och kommer förmodligen att bli ännu en stor hit för Samsung, liksom S 4 mini som kommer att börja säljas strax efter.

Strax efter Galaxy S4, som sannolikt kommer att bli en hög “stor succé“, en stor framgång, Galaxy S4 Mini kommer också. Ingen bekräftelse angående de tekniska specifikationerna, men det är tänkt att det ska vara en modell från 4,3 tum qHD med processor Exynos 5210 dual-core big.LITTLE (i praktiken kommer kärnorna att vara fyra, aktiva endast i par: två för prestanda och två för energibesparing, precis som på Exynos Octa men med hälften av kärnorna), 1 GB RAM, bakre kamera från 8 megapixlar och 8,16 eller 32 GB internminne.

I vilket fall som helst, om lanseringen kort efter S4 bekräftades, borde det inte dröja länge innan dess officiella presentation.

Relaterade artiklar

Back to top button