Samsung “bekräftar” Galaxy S4 Active och mini, men även Galaxy S4 Mega

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung “bekräftar” Galaxy S4 Active och mini, men även Galaxy S4 Mega

Anledningen till att vi använde citat i rubriken på artikeln beror på att bekräftelsen vi pratar om inte skedde genom ett vanligt pressmeddelande, utan i beskrivningen av Samsung WatchON-appen (ej tillgänglig i vårt land) .

Som du kan se på skärmdumpen på sidan har faktiskt bland annat appen uppdaterats för att stödja kommande Galaxy S4 Mega, S4 mini och S4 Active. Om de två sista är modeller som ännu inte har annonserats men nu är kända (respektive: den lilla versionen och den oländig av GS4), är helt klart den första som väcker den största nyfikenheten.

Mega-linjen består, så vitt vi vet, endast av Galaxy Mega 5.8 och Mega 6.3, båda officiellt annonserade av Samsung för ungefär en månad sedan, men vi hade ännu inte hört talas om en Galaxy S4 Mega. Och vad skulle denna modell någonsin vara? En top of the line phablet utan spets? Just nu verkar det vara den enda “förnuftiga” hypotesen, med tanke på att S Pen nu är exklusiv för Note-serien, och att användningen av S4-namnet skulle föreslå en avancerad modell, särskilt eftersom de två Galaxy Mega 5.8 och 6.3 inte kan definieras som avancerade modeller, och det skulle inte vara mycket meningsfullt att ytterligare insistera på en ny smartphone av liknande storlek men med lika lite pushade specifikationer.

I vilket fall som helst är de bara hypoteser, och i slutändan kan allt bara vara ett misstag i beskrivningen av WatchON, och kanske menar vi med Galaxy S4 Mega “familjen” av de två Galaxy Mega (svårt, men allt kan vara) ; så innan vi förlorar sömnen väntar vi på ett meddelande lite mindre “dolt”. Vad tycker du om det?

Relaterade artiklar

Back to top button