Samsung bekräftar Galaxy Note III för IFA i Berlin och förbereder sig för att fira de första 10 miljonerna av Galaxy S4

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung bekräftar Galaxy Note III för IFA i Berlin och förbereder sig för att fira de första 10 miljonerna av Galaxy S4

JK Shin är lika pratglad som alltid den som självbelåten pratar om “sin” Galaxy S4: “Vi är säkra på att överträffa 10 miljoner S4-försäljningar nästa vecka. Den säljer mycket snabbare än den tidigare S III-modellen. Det tog Samsung 50 dagar att passera de 10 miljoner sålda enheterna av S III. Galaxy S4 kommer att vara den första smartphone från Samsung att nå 10 miljoner på mindre än en månad efter att den började säljas“(Vilket vi minns ägde rum den 27 april förra året). När allt kommer omkring hade vi redan rapporterat de enorma leveranserna av smartphonen, så nyheterna förvånar oss inte så mycket.

Shin bekräftade det ytterligare presentationen av Galaxy Note III kommer att äga rum på IFA i Berlin kommer att hållas nästa september, och tillägger också det displayen kommer inte att vara flexibel (“det skulle ha tagit längre tid“) men av typ OLED, som redan sett. Å andra sidan, inga kommentarer angående material och design, men de senaste nyheterna i denna fråga förutser inget nytt.

Relaterade artiklar

Back to top button