Samsung arkiverar varumärket Blade Bezel för nästa Galaxy S21 (foto)

Enligt de senaste spekulationerna är det relativt säkert att Samsung lanserar den nya generationen Galaxy S21-smartphones inom Januari 2021, nästan en månad innan den vanliga tillkännagivandeperioden för den nya toppen av sortimentet Galaxy S.-serien. Låt oss nu prata om den här nya serien eftersom det sydkoreanska företaget nyligen har registrerat ett nytt varumärke, kallat “Bladram”, Anknytande till den typ av paneler som kommer att monteras på enheterna.

Företaget arkiverade detta varumärke till Korean Intellectual Property Office (KIPO) förra året 16 oktober, klassificerad som klass 9 och med följande beskrivning:

Samsung Blade Bezel varumärkesbeskrivning: Stor skärm, smarttelefondisplay, LCD, LED, OLED, digitalkameravisning, videoskärm

Tyvärr är det inte särskilt tydligt vad Samsungs plan är. Det verkar som om framtida enheter kommer att ha en rak formad ram, som liknar utseendet på den allra senaste iPhone 12, vilket får dem att få ett fräschare och mer industriellt utseende. Framför allt att ta kanter för att återuppta varumärket, skarp kommer att praktisera det som länge varit ett mål för varumärket, nämligen att bli av med den rundare ramen på de tidigare modellerna i serien.

LÄS OCH: Öppningen av den nya Mi Store i Italien har skjutits upp

Ett annat alternativ att överväga är Samsungs villighet att placera kameran under skärmenoch därmed anpassa sig till andra företags planer. Men detta element verkar uteslutas, eftersom en sådan kamera inte förutses för Samsung S21 och dessutom för att det är en aspekt som berör skärmen snarare än ramen. Men legitima frågor tas naturligt upp med tanke på att “digitalkameraskärmen” läggs till i varumärkesbeskrivningen.

Vissa har nyligen avslöjats av oberoende källor avslöjande nyheter både på basmodellen och på Ultra-modellen för det nya sydkoreanska flaggskeppet. Men för att få mer detaljerad och viss information måste vi vänta på den närmaste framtiden och eventuella nya meddelanden som hjälper oss att sätta ihop så många bitar av detta nya pussel som möjligt.

Bilder

Källa: LetsGoDigital

Relaterade artiklar

Back to top button