Samsung arbetar på två nya smartphones: kommer de att heta Galaxy A6 och A6 Plus? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung arbetar på två nya smartphones: kommer de att heta Galaxy A6 och A6 Plus? (Foto)

Precis som rada upp av Samsungs smartphones för 2018 verkade ha dykt upp, med Galaxy S9 och S9+ som styrde över high-end, Galaxy A8 den nya standardbäraren för mellanklassen och de nya exponenterna för Galaxy J-serien som kommer till mellan- och lågområdet, här är ett par av nya modeller på Geekbench, för närvarande kända under kodnamnen för SM-A600FN Och SM-A605G.

Bokstaven A inuti akronymen antyder att det kan vara smartphones som tillhör familjen Galaxy Aför närvarande tillskriver de mest ackrediterade hypoteserna dem till namnen på Galaxy A6 och A6 Plusnytt varumärke registrerat av Samsung för en tid sedan.

För tillfället vet vi bara att hårdvaruutrustningen för den påstådda Galaxy A6 inkluderar SoC Exynos 7870 Och 3 GB RAMmedan A6 Plus har en Qualcomm Snapdragon 625 (den europeiska varianten bör dock alltid ha en Exynos SoC) och 4 GB RAM. Systemet är båda baserat på Android 8.0 Oreo.

Det skulle därför vara en smarttelefon i lägre prisklass än Galaxy A8 och, konstigt nog, med samma specifikationer som den nyligen läckta Galaxy J8 +. För tillfället är de dock fortfarande helt kvar mystisk.

Relaterade artiklar

Back to top button