Samsung arbetar på en oöverträffad low-end Galaxy J8: här är de möjliga specifikationerna

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung arbetar på en oöverträffad low-end Galaxy J8: här är de möjliga specifikationerna

Nya ledtrådar på en helt ny Samsung-smartphone som skulle kunna kallas Galaxy J8, redan identifierad med kodnamn för några veckor sedan. En ny riktmärkeGeekbench avslöjar några av dess interna funktioner, med viktiga bekräftelser på hårdvara och mjukvara som visar den bandliknande karaktären medel-låg av denna enhet.

Enligt den information som rapporterats på den välkända testportalen, den nya modellen SM-J800FN skulle ha en SoC Exynos 7870 med maximal klocka upp till 1,6 GHz, flankerad av 3 GB av RAM. Dessa funktioner liknar både de hos den senaste Galaxy J7 och de hos andra smartphones i J-sortimentet, så det verkar råda lite tvivel om att tillhöra denna familj.

Utan tvekan även för mjukvarudelsom ska hanteras av Samsungs anpassade gränssnitt baserat på Android 8.0 Oreo.

Vid det här laget återstår det att se när det koreanska företaget kommer att kunna officiellt avslöjas denna apparat. Även om det fortfarande inte finns någon säker bekräftelse skulle vi inte bli alltför förvånade över att se ännu en modell av J-serien på marknaden snart, även om det inte är säkert att denna produkt också är avsedd för europeisk publik.

Relaterade artiklar

Back to top button