Samsung arbetar på en damm- och vattenavvisande version av Galaxy S4

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung arbetar på en damm- och vattenavvisande version av Galaxy S4

Bara för att undvika eventuella missförstånd omedelbart, låt oss förtydliga att den på bilden är X Cover, ett av få exempel på robusta smartphones från Samsung. Föreställ dig i alla fall en Galaxy S4 lika smutsig och dammig och sov gott: det kan snart bli verklighet. (Svårt att tänka på en smartphone för 700 € nedsänkt i lera, eller hur?)

Källan till sådana nyheter är Unga Soo Kimen Samsung-chef, som påstås ha nämnt en variant vatten- och dammtät av Galaxy S4 under en presskonferens. Även om det är sällsamt att det inte var företaget självt som gjorde tillkännagivandet, givetvis, med tanke på dess ursprung, ger vi mer kredit till detta än till de många anonyma källor som befolkar nyheterna världslig av Android; förresten borde denna “tuffa GS4” vara presenteras under de kommande veckornaså vi kommer inte behöva vänta länge för att förstå om det under “legenden” också finns ett korn av sanning

Kort sagt, Samsung kommer inte att följa (kanske) HTC i utmaningen till det mest eftertraktade materialet, men det kommer tydligen att följa (kanske) Sony i det för motståndet hos sina modeller, ett område där det japanska företaget nu är i klar fördel.

Relaterade artiklar

Back to top button