Samsung arbetar på den tredje generationen av Galaxy Ace

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung arbetar på den tredje generationen av Galaxy Ace

När Galaxy Ace 2 förbereder sig för att ta emot sin dos Jelly Bean arbetar Samsung redan på nästa modell, som förväntas komma ut på marknaden vid det här laget. början av junitill ett pris som rimligen skulle kunna gå runt 300 €.

Galaxy Ace 3 bör vara utrustad med en 4 tummed bakre kamera från 5 megapixlar4 GB internminne, Bluetooth 4.0 och batteri från 1 500 mAh. Ingen information har cirkulerat för närvarande om processorn, som rimligen kommer att ligga kvar kring GHz, troligen dual-core. Versionen av Android är inte helt specificerad, med tanke på att vi talar generellt om gelebönamen om 4.2.2 inte fanns vid lanseringen är det rimligt att förvänta sig en uppdatering i framtiden.

Slutligen är färgutbudet mycket varierat, vilket bör omfatta fyra varianter: Metallic Black, Metallic Blue, Pure White Och Vin, röd. Slutligen talas det även om en DUOS-version, eller med stöd för två SIM-kort.

När allt kommer omkring är juni inte så långt borta, så vi kommer säkert att ha en chans att prata om den här modellen snart igen, så länge allt är bekräftat.

Relaterade artiklar

Back to top button