Samsung arbetar också med en “vikbar” smartphone (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung arbetar också med en “vikbar” smartphone (bild)

2018 borde vara året för Galaxy Xden första smartphonen av det koreanska företaget i världen utrustad med en hopfällbar skärm. Under tiden gillar vissa tillverkare ZTE, presenterade modeller med vikskärmar, men inte för att de är flexibla, utan för att de är utrustade med två separata paneler, som kan vikas tillbaka på sig själva. Vid denna trend verkar det också som Samsung vill ge ett bidrag, åtminstone enligt vissa patent nyligen registrerad i USA.

Koda US20170351297 förknippas med designen av en smartphone utrustad med två skärmar, sammanfogade av en tunn “flik” (liknande den för fällock) för passage av energi och data, som gör att enheten kan stängas i ett grepp, och för att ha en skärm fram och bakom.

Enheten, åtminstone i patentet, kommer att acceptera indata från S-Penkommer att ha en biometrisk sensor (fingeravtrycksläsare, men även hjärtslagssensor, nu allmänt förekommande i high-end Samsung) och antenner anordnade längs ramen, för att förhindra att signalen skärmas av på grund av den andra skärmen.

Liksom alla patent, förverkligas detta inte nödvändigtvis i en slutprodukt: i väntan på ny information låter vi dig Galleri nedan, där du själv kan granska skisserna till projektet.

Relaterade artiklar

Back to top button