Samsung är en rasande flod mot iPhone X: här är familjeklass! (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Samsung är en rasande flod mot iPhone X: här är familjeklass! (video)

För bara några dagar sedan rapporterade vi Samsungs publicering av tre nya videoklipp dedikerade till iPhone X, där den koreanska jätten fortsatte sin ironiska kampanj för att avslöja motsägelser mer paradoxalt än Cupertinos sista juvel. Men den här gången den överträffade sig själv verkligen.

I sökaren av den nya videon av Ingenius-serien är den ökända hack, hacket som avbryter kontinuiteten på skärmen, rensas av iPhone X och tas sedan upp av många Android-tillverkare. Inte från Samsung, som alltid har visat sig särskilt meningsskiljaktighet mot ärkerivalens jippo, som kulminerade ioförglömlig man-notch, huvudpersonen i den första anti-iPhone X-videon.

Bara man-notch kunde inte missa i den nya satiriska videon från Samsung, men den här gången är det i gott sällskap. I slutet av det korta videoklippet, där ett (in)geni från Apple försöker övertyga en skeptisk potentiell köpare om hur bra det är, här är bocken.hela familjen-notch: far, mor och son, med uttryck mellan förvirrat och tröstlöst, en symbol, för Samsung, för den där grupp okritiska och fanatiska entusiaster som Apple alltid har tagit med sig.

Oavsett om du uppskattar produkterna gjorda i Cupertino eller inte, kan videon inte misslyckas få dig ett skrattså njut av allt.

Relaterade artiklar

Back to top button