SamMobile “bekräftar” existensen av Galaxy S IV DUOS GT-I9502 (men inte dess design)

Note: We hope you enjoy reading this article: SamMobile “bekräftar” existensen av Galaxy S IV DUOS GT-I9502 (men inte dess design)

De första påstådda bilderna av Galaxy S IV går snabbt runt i världen och alla undrar uppenbarligen om det verkligen är den riktiga modellen eller bara en prototyp, för att inte tala om en bluff. Du kommer att kunna läsa teorier av alla slag på nätet och vi har ingen information i vår ägo för att bekräfta eller inte bekräfta sanningshalten i dessa bilder, men vi döljer inte för dig att vi skulle inte bli alltför förvånade om de visade sig vara äkta, åtminstone för den kinesiska dubbla SIM-versionen av smarttelefonen. Existensen av den senare har just “bekräftats” (citaten är ett måste) av en pålitlig källa till SamMobile.

Uppmärksamhet, vi talar om det faktum att Samsung skulle också arbeta på en Galaxy S IV DUOS, kodnamnet GT-I9502, ingen sa att den slutliga designen är den av de läckta bildernainte heller att raderna, även jakande, förblir desamma som i den internationella versionen.

Ändå, om vi tar existensen av Galaxy S IV DUOS som sann, verkar det svårare att de cirkulerade bilderna är fullständiga förfalskningar, på sin höjd en prototyp eller i alla fall en icke-definitiv modell. Vad skulle det då vara så fel om ett företag hittade sin egen design, sina riktlinjer och mer eller mindre följde det? Det är trots allt vad Apple gör, och för nu verkar det löna sig. Eller tycker du helt enkelt att “Samsung-designen” fortfarande inte är tillräckligt övertygande för att göra den till sin egen symbol? Berätta för oss din i kommentarerna!

Relaterade artiklar

Back to top button