Salta pris för Galaxy S6 och begränsad tillgänglighet för S6 Edge: de senaste ryktena

Note: We hope you enjoy reading this article: Salta pris för Galaxy S6 och begränsad tillgänglighet för S6 Edge: de senaste ryktena

Samsung Galaxy S6 det är en av de mest efterlängtade smartphones från Mobile World Congress och inom några dagar kommer vi att upptäcka alla detaljer om flaggskeppsprodukten i det koreanska huset, men om du trodde att du kunde ta hem den till ett bra pris kan du ha fel . Enligt de senaste ryktena kommer från en intern källa till en europeisk telefonoperatör som redan skulle ha haft möjlighet att prova den nya smarttelefonen, hans pris det blir väldigt salt.

LÄS ÄVEN: Allt du borde veta om Galaxy S6

Särskilt Galaxy S6 Edge kommer att säljas för 849 € / 949 € / 1.049 €, för versionerna 32/64/128 GB, drygt 50 euro mer än iPhone 6 Plus. När det gäller den klassiska S6 bör kostnaden vara lägre, men på bara 100 euro, vilket gör det dyrt ändå (749 € / 849 € / 949 €). Samsungs avsikt skulle vara att driva kunder mot Galaxy S6 Edge genom marknadsföring, men åtminstone initialt kan det finnas problem med tillgänglighet på grund av produktionen av den böjda displayen: enligt källan kommer endast en tredjedel av S6:orna som kommer att marknadsföras till en början att vara Edge.

Relaterade artiklar

Back to top button