Säkerhetsuppdateringen Nokia 7 Plus May fixar enligt uppgift Android 10-utlöst sprakande ljudbugg

Nokia 7 Plus var bland den andra vågen av Android-drivna HMD Global-smarttelefoner som fick den stabila uppdateringen till Android 10. Detta hände i början av januari 2020, men livet har inte varit rosa sedan dess.

Efter att Nokia 7 Plus Android 10-uppdateringen rullade ut började enhetsägare uppleva en irriterande sprakande ljudbugg när de öppnade spel, lyssnade på röstmeddelanden på WhatsApp och till och med via Bluetooth.

Problemet skulle åtgärdas i en framtida MR-uppdatering, men flera säkerhetskorrigeringar längre fram och problemet var fortfarande kvar. Men efter den senaste säkerhetsuppdateringen i maj säger flera Nokia 7 Plus-ägare att det sprakande ljudfelet har åtgärdats.

 Nokia-7-Plus-Maj-uppdateringSäkerhetsuppdatering för Nokia 7 Plus maj 2020

Nokia 7 Plus hämtade säkerhetsuppdateringen från maj för några dagar sedan. Enligt ändringsloggen har uppdateringen mjukvaruversion 4.15D och har ändringarna nedan:

1. Bättre systemstabilitet

2. Förbättrat användargränssnitt

3. Google 2020-05 säkerhetskorrigering

Som du kan se nämns det inget om korrigeringar för problem med sprakande ljud efter uppdateringen till Android 10. Flera Nokia 7 Plus-ägare kan dock bekräfta att problemet har åtgärdats tillsammans med equalizer-buggen.

Nokia-7-Plus-sprakande-ljud-buggfixad(Källa)

Sidoladdad. Ljudsprakande problem löstes äntligen både genom uppspelning av bluetooth och ljudjack. Det gjorde mig galen.
Källa

Fler rapporter från Nokia 7 Plus-subcommunityt bekräftar också att den knäckande ljudbuggen är borta. Detta bör ge en lättnadens suck för enhetsägare efter månader av väntan på att buggen ska fixas.

Detta borde också vara goda nyheter för Nokia 6.1 Plus-ägare som också började uppleva ett liknande problem efter uppdateringen till Android 10. Eftersom Nokia 7 Plus May-uppdateringen började rulla ut för några dagar sedan borde de flesta enheter ha fått den vid det här laget.

Låt oss veta om det sprakande ljudbuggan fortfarande finns på din Nokia 7 Plus även efter den senaste säkerhetsuppdateringen i maj i kommentarsfältet nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button