Säkerhetsprogram för att skydda Windows –

ZoneAlarm Antivirus är ett verktyg som hjälper oss att skydda vår integritet och onlinesäkerhet genom att skydda oss från virus, skadlig kod, trojaner, spionprogram och andra typer av hot som kan uppstå mot vår dator. Det har också brandvägg som ger oss ytterligare skydd mot hackare, vilket gör att vi omedelbart kan inaktivera all skadlig programvara med internetåtkomst. Dessutom ingår fem säkerhetstjänster : Fullständigt skydd, internetblockering, brandväggar och dynamiskt tilldelade säkerhetsnivåer och zoner.

Detta kraftfulla antivirus har flera ytterligare ökad säkerhet lager för bättre skydd. Den har trådlös säkerhet för att automatiskt skydda våra trådlösa nätverk genom en brandvägg. Dess anpassningsbara analyslägen tillåter oss att övervaka säkerhetsinställningar samtidigt som vi skyddar vårt operativsystem. Det innehåller också ett spelläge med vilket vi tillfälligt kan pausa analyser, uppdateringar och varningar medan vi spelar. Dessutom har det uppdateringar i realtid för att garantera fullständigt skydd.

Funktioner som ZoneAlarm Antivirus har

ZoneAlarm Antivirus i sin gratisversion har ett spanskt gränssnitt som är lätt att använda. Vi kommer att kunna göra många inställningar i den så att vi kan justera exekveringsparametrarna för programvaran efter vår smak. I mittrutan visar han oss tre stora kolumner för Antivirus, Brandvägg och Mobilitet, där han berättar vilken typ av skydd var och en ger oss, samt en Visa detaljer-flik för dess konfiguration.

Antivirus

I det här avsnittet berättar den om vi har aktiverat realtidsskydd och låter oss söka efter virus. Denna skanning kan vara ställa in Detta kan göras i farten på tre olika sätt: snabbt, fullständigt och tillsammans med komprimerade filer. Om vi ​​väljer snabbskanning, det kommer det kan göras på bara några minuter, och fullständig genomsökning kommer att ta längre tid beroende på storleken på disken och antalet filer vi lagrar. Den visar oss också datumet för den senaste uppdateringen och möjligheten att uppdatera nu.

Under analysen kan den programmeras att köras för hela systemet. De fungerar som stärkande analys under åtkomst, som alltid kontrollerar alla filer. Med dess hjälp kan vi programmera vilken dag och tid vi vill att skanningen ska utföras, samt efter tidsperiod. Det här alternativet är endast tillgängligt i betalversioner.

brandvägg

I det här avsnittet hittar vi den “grundläggande brandväggen” som ansvarar för blockering intrång och hackeråtgärder som visar oss blockerade åtkomstförsök. Om vi ​​klickar på dessa “blockerade åtkomstförsök” kommer den att visa oss en loggvisare med typ av försök, datum och tid, åtgärden som vidtogs och källans IP-adress. Det låter oss också hålla koll på registreringar och händelser som bör larmas.

Vi kan även hitta “Application Control”, som ansvarar för förhindra farligt beteende och dataöverföring över Internet utan tillstånd. I den visar du oss skyddade program, konfiguration av operativsystemets brandvägg och applikationskontroll.

Rörlighet

Detta inkluderar identitetsskydd, som hjälper oss att skydda vår identitet genom övervaknings- och varningsmeddelanden som vi kan anpassa eftersom det är inaktiverat som standard så att våra referenser kan filtreras utanför vår hårdvara utan vår vetskap.

Om vi ​​ställer in skyddsnivån till “Medium”, kommer antiviruset att meddela oss när vår identifieringsinformation är på väg att skickas till obehöriga mottagare, och kan fastställa informationen med knappen “Mina lagringsinställningar”. Genom att ställa in detta på Hög förhindrar vi att våra referenser omdirigeras till obehöriga destinationer, vilket rekommenderas för delade datorer.

ZoneAlarm Antivirus gratis nedladdning

ZoneAlarm Antivirus är ett program för att skydda vår PC med Gratis version som vi kan ladda ner från vår hemsida. Det kan användas på datorer med Windows 7, 8 och 10 operativsystem, erbjuder Windows Defender-kompatibel och är inte kompatibel med andra antivirus. Det är därför det är viktigt att vi fortsätter med att ta bort alla andra antivirusprogram som vi har installerat innan vi installerar. Annars kan vi ha stabilitetsproblem i operativsystemet såväl som prestanda på vår dator.

Skillnader mellan olika versioner

  • Zonalarm Free Antivirus : Gratisversionen erbjuder antivirus och antispionprogram, avancerad brandvägg, tvåvägsbrandvägg, integritetsskydd, spelläge, webbövervakning, anti-phishing, hotextraktion och molnsäkerhet i realtid.
  • ZoneAlarm Pro + Brandvägg : Denna version lägger till gratisversionen, Web Monitor, Antiphishing, hotextraktion och molnsäkerhetsfunktioner i realtid. Dess pris är 31,95 euro per år med möjlighet att installera upp till 5 enheter.
  • ZoneAlarm Extreme Security : Erbjuder det mest omfattande skyddet och lägger till Pro ransomware-skyddet, mobil säkerhet, hotemulering och Anti-Keylogger. Dess pris är 39,95 euro per år med möjlighet att installera upp till 5 enheter.

Systemkrav

  • Windows 7 SP1, 8, 8.1, 10 (alla versioner).
  • 32 eller 64 bitar, 2 GB RAM.
  • 2 GHz processor eller snabbare.
  • 1,5 GB ledigt hårddiskutrymme.
  • Microsoft .NET framework 3.5 eller högre (om ingen kompatibel version är installerad kommer den att installeras med ZoneAlarm).

Antivirus som ett alternativ till ZoneAlarm

Om vi ​​letar efter ett antivirus för att skydda vår dator erbjuder vi flera ZoneAlarm-alternativ:

Kaspersky Anti-Virus

Det är ett av de mest populära antivirusprogrammen med vilket vi kan blockera alla typer av virus, ransomware och spionprogram från vår dator. På så sätt får vi vår PC att prestera bättre än förväntat, vilket gör det lättare att hantera säkerheten. Den kan köpas från 29,95 euro per år härifrån.

Avast Free Antivirus

Ett annat välkänt antivirusprogram som erbjuder gratis virusskydd i molnet. Den utför skydd i realtid genom att analysera hur många okända filer den hittar innan vi kan använda dem. Vi kan ladda ner den från denna länk. Den har också en Premium-version med ytterligare funktioner som vi kan köpa från 69,99 euro per år.

Adaware antivirus

Detta antivirus är ansvarigt för att upptäcka och eliminera alla typer av virus, skadlig kod, trojansk häst eller spionprogram i realtid, och erbjuder sina användare automatisk säkerhet. Adaware Antivirus har en gratisversion som vi kan ladda ner från webbplatsen Honest Sign. Den har också två betalningsversioner som börjar på 36 €.

Relaterade artiklar

Back to top button