Sagan om ringen: Gollum försenad till 2022

Sagan om ringen: Gollum har försenats till 2022. Porträtteringen av Gollum i pjäsen kommer inte att vara precis en återuppförande av Peter Jackson-filmen.

Sagan om ringen: Gollum ger serien ett annat perspektiv

Daedalic sa att spelet kommer att vara klättringsorienterat och mer plattformslikt. Detta för tankarna till Styx-spelen, en annan serie med en mindre än heroisk huvudperson.

Vi får dock vänta längre, eftersom Daedalic idag meddelade att de har träffat ett avtal med det franska spelföretaget Nacon om att publicera och distribuera spelet, men inte förrän 2022. Den extra tiden kommer att tillåta utvecklare att “dra full nytta av kraften i nästa generations konsoler.”

Sagan om ringen: Gollum kan erbjuda spelare en intressant upplevelse. Kärnan i spelet är den inre konflikten mellan den fule, korrupte Gollum och den före detta hobbiten Sméagol innan han hittar ringen. De olika valen som görs genom hela spelet kommer att styra vår karaktärs utveckling och i slutändan avgöra om Gollum antingen kommer att ta över sin mörka sida eller ha en gnista som en gång fanns kvar i Sméagol.

Äntligen, The Lord of the Rings: Gollum finns nu på önskelistan på Steam. I det här skedet nämns inget om när det kommer att öppnas för förbeställning. Så du får nog vänta till nästa år.

Relaterade artiklar

Back to top button