Så mycket för mellanklassen: här är Oppo F1 Plus med 4 GB RAM!

Note: We hope you enjoy reading this article: Så mycket för mellanklassen: här är Oppo F1 Plus med 4 GB RAM!

Opo hade tillkännagett F-serien som avsedd för mellanklassen, med särskild uppmärksamhet på den fotografiska sektorn och även till design, men den nya Oppo F1 Plus, som precis presenterades i Indien, tänker annorlunda.

Faktum är att vi har en 5,5 tum full HD med Qualcomm Snapdragon 616 SoC och 4 GB Bagge, tillsammans med 32 GB expanderbart internt minne (hybridplats: eller dubbel SIM eller minnesexpansion). där kamera baksidan är en 13 megapixel med f / 2.2, medan anslutning det garanteras av LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1, GPS

LÄS ÄVEN: Oppo F1, vår förhandsvisning (foton och video)

Systemet är uppdaterat till Android 5.1 Lollipop med Color OS 2.1men oväntat avslöjade inte Oppo Fram kameraoch anger bara att den kommer att vara mer avancerad än den för Oppo F1 (8 megapixel med f / 2.0 och 1/4 ”sensor).

I alla fall kommer Oppo F1 Plus att vara det tillgängligt först i april, så vi har fortfarande gott om tid att lära känna honom bättre; medan när det gäller prisvi pratar om 26 990 indiska rupier, vilket motsvarar cirka 360 €, men även i detta fall får vi vänta på bekräftelse för vår marknad. Smarttelefonen har varit tillgänglig i Italien sedan februari, till ett pris av 229 €.

Relaterade artiklar

Back to top button