Så många detaljer (som du kommer att gilla) om vad Xiaomi Mi MIX 2S-kameran kommer att erbjuda (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Så många detaljer (som du kommer att gilla) om vad Xiaomi Mi MIX 2S-kameran kommer att erbjuda (foto)

Nyheterna angående nästa Xiaomi Mi MIX 2S som har inträffat den senaste månaden har varit många och ibland motsägelsefulla. Vad som är säkert är presentationsdatumet, nästa 27 marsoch idag kan vi ge dig några detaljer om kamera vilket med största sannolikhet kommer att bekräftas.

Tack vare det arbete som gjorts av vissa utvecklare av XDA i samarbete med Funky Huaweivar det möjligt att upptäcka funktionalitet som kommer att erbjuda den fotografiska sektorn för nästa Xiaomi-enhet. Analysen av firmware baserat på MIUI som kommer att installeras på smarttelefonen föreslår att vi kommer att hitta läget Porträtt på Mi MIX 2S, som kommer att fungera tack vare dubbel kamera smartphone.

Dessutom föreslår Camera app apk att brusreducering multi-frame (MFNR), en funktion som redan är integrerad i plattformen Qualcomm Spectra 280 ISP Snapdragon 845, som möjliggör minskning av elektroniskt brus i bilder genom att överlappa flera bilder tagna i följd.

Vi rapporterar att enheten också kommer att kunna känna igen automatiskt de inramade scenerna tack vareartificiell intelligens.

För sektorn video-visade analysen att Mi MIX 2S borde erbjuda en 1 080 p med slow motion till 120 fps Och 720p till 240 fpssamt inkludering av videokodning enligt standarden HEVC. Så, det finns alla löften om en utmärkt fotografisk videosektor, vi får se om de kommer att hållas den 27 mars.

Relaterade artiklar

Back to top button