Så här ser Moto G4 Plus ut i vitt

Note: We hope you enjoy reading this article: Så här ser Moto G4 Plus ut i vitt

Den nya Moto G (2016), även kallad Moto G4fortsätter att talas om, denna gång tack vare en fullständig återgivning av vad det, för att vara exakt, det borde vara Moto G4 Plus. Skillnaderna mellan de två smartphones, baserat på vad vi vet, kan sammanfattas i närvaro eller frånvaro av en fingeravtrycksläsareoch i ett kamera högre upplösning på Moto G4 Plus. Estetiken är dock i stort sett densamma.

Det finns en blandning av gammalt och nytt i dessa Moto G4, med kroppen lätt rundad upptill, vilket påminner om några gamla Moto X, och Motorola-logotypen alltid närvarande i mitten på baksidan. Istället ändras kamerahuset, alltid vertikalt, men mer kompakt än Moto G (2015).

LÄS ÄVEN: Här är Moto G4 i en fin video

Vi påminner dig om att båda smartphones bör tillkännages nästa månad, och troligen kommer att ha MediaTek SoC ombord istället för Qualcomm som används i tidigare modeller, medan gränssnittet fortfarande verkar ha varit ganska troget mot Android lageräven om mjukvarusidan fortfarande återstår att upptäcka.

Vad som är säkert är att arvet från Moto G är ganska tungt, och vi är verkligen nyfikna på att se om Lenovo det kommer att vara upp till det.

Relaterade artiklar

Back to top button