Så här provar du Sonys nattljusläge på Xperia (så länge du har säkerhetsuppdateringarna för mars) (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Så här provar du Sonys nattljusläge på Xperia (så länge du har säkerhetsuppdateringarna för mars) (foto)

Vi har redan pratat om Night Light-läget, som initialt introducerades som en del av Concept-programmet, som ska implementeras i firmwaren för kommande Xperia XZ2 och XZ2 Compact, men idag ger vi dig en liten guide för att prova det omedelbart på din Xperia-enhet.

Läget Nattlampa ändrar färggraderingen på skärmen på natten, så att reducera visuell trötthet och minimera påverkan på eventuella störningar av sömn. Den enda begränsningen för att implementera guiden, förutom den uppenbara som innebär att du äger en smartphone Xperiaär att ha uppdaterat enheten till de senaste Android-säkerhetskorrigeringarna Mars: du måste ladda ner .zip-filen på den här sidan, extrahera och installera apk på din enhet.

Därefter måste du ansluta smartphonen till din PC in adb och kör följande kommando:

adb shell cmd overlay enable --user 0 android.res.night

När du har kört kommandot måste du omstart smartphonen och du bör se i skärminställningarna, som i bilden i Galleridet nya alternativet för att möjliggöra läget Nattlampa och även släktingen växla snabbt.

Relaterade artiklar

Back to top button