Så här kommer Galaxy Note 8 att se ut: kanske annorlunda än du trodde, men inga överraskningar (foton och videor)

Galaxy Note 8 kommer att skilja sig från hur den har sett ut på nätet hittills, men du kommer redan att veta det om du har läst de tidigare artiklarna vi har skrivit om den. Så glöm kameran och fingeravtrycksläsaren staplade vertikalt på baksidan, eftersom @OnLeaks håller med @evleaksoch när två så välkända whistleblowers säger samma sak är det svårt för båda att ha fel.

De vi föreslår idag är i själva verket de “vanliga” renderingarna som utarbetats av @OnLeaks baserat på Galaxy Note 8 CAD-ritningar. Som alla andra gånger är detta en nästan säkert pålitlig rekonstruktion i princip, men inte att se som 100% realistisk, särskilt när det gäller färger, men också så långt det handlar om “finishen” .

Observera faktiskt attInfinity display av Galaxy Note 8 på bilden nedan, vilket borde vara bra 6,3 tumdet är inte så “oändligt”, speciellt i den övre kanten med öronkapsel och kamera, mycket större än den som finns på Galaxy S8.

De storlek av smartphonen bör vara ungefär 162,4 x 74,5 x 8,4 mm, med en tjocklek som kommer att nå 9,5 mm i överensstämmelse med den bakre fotografiska kroppen, som dock inte sägs vara estetiskt som föreställt sig i bilderna nedan.

Kort sagt, jämna ut renderingarna i fråga lite, kanske ta inspiration från Galaxy S8, så har du din Note 8. Det som är viktigt är att noggrant observera placeringen av de olika elementen. där dubbel bakre kameramed de två sensorerna sida vid sida, sedan LED-blixt och pulssensor och slutligen fingeravtrycksläsare, alltid där uppe. Alla andra renderingar av Galaxy Note 8 med dessa element i annan ordning och position, den är oäkta.

Gallret till lo syns också tydligt längst ner på smartphonen högtalaredörren USB typ-Cden ljuduttag och den S Pen. Det återstår att se om närvaron av den senare kommer att påverka skärmens krökning, som representerar en av de inte alltför tillförlitliga detaljerna för renderingarna i fråga.

Vi har i alla fall pratat för mycket: plats för videor och bilder, och sedan dina intryck i kommentarerna. Vi påminner dig dock om att lanseringen av smartphonen är planerad till andra halvan av september, så det finns fortfarande gott om tid för mer läcka.

Uppdatering

BGR har nyligen publicerat en ny bild, som vi rapporterar nedan, och som i grunden är en “rå CAD” och inte bearbetad som de du hittar ovan. Kort sagt, en ytterligare bekräftelse på att designen på Galaxy Note 8 är denna, och att det kommer att vara upp till Samsung att göra den mer elegant än den ser ut i denna första rekonstruktion (i synnerhet den följande).

Relaterade artiklar

Back to top button