Så här kan fingeravtrycksläsaren under displayen på Vivo-smarttelefonen fungera (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Så här kan fingeravtrycksläsaren under displayen på Vivo-smarttelefonen fungera (foto)

Efter tillkännagivandet av Synaptics, fingeravtrycksläsare integrerad under displayen är på väg att bli verklighet. Det är nu nästan officiellt att det blir jag bor den första tillverkaren att lansera den första modellen som kommer att använda denna nya teknik på marknaden, som nyligen presenterades av Forbes. De som har haft turen att prova, har det berömde enkelhet och snabbhet, men vi kan bara föreställa oss hur det fungerar. Eller kanske inte, tack vare en animerad gif läckt på nätet, vilket skulle visa oss just tid för upplåsning baserad på ny teknik.

Låt oss prata i villkoret, för när det gäller information av okänt ursprung är det bra att gå dit försiktigmen den visade enheten ser ut det samma än det som dök upp i bilden spridd av Forbes. Formerna visar sig fortfarande grov och dåligt färdigindex över prototypen för den visade enheten (eller det kan vara en speciell hus som syftar till att dölja enhetens verkliga estetiska linjer).

Men det som är viktigt är hans drift.

I den visade sekvensen går fingret till positionen på området som indikeras av fingeravtrycksikonenden där den lyser upp så snart kontakt uppstår. Om det var en fotografering i verklig hastighet skulle upplåsning ta drygt en sekund för att bli effektiv: inte direkt den snabbastetraditionella fingeravtrycksläsare lyckas nu vara mycket snabbare, men till en början är det inte dåligt.

Tekniken skulle därför vara mogna ska implementeras i de första smartphones som lanseras på marknaden, men det kan behövas olika finesser att jämföra med tidigare generations sensorer och andra upplåsningsmetoder. Vivo kunde därför göra från pionjär (och som ett försökskanin), i hopp om att framstegen ska gå snabbt och konstant.

Relaterade artiklar

Back to top button