Så här fixade HTC problemet med Gingerbread på Desire

Note: We hope you enjoy reading this article: Så här fixade HTC problemet med Gingerbread på Desire

Direkt från sin facebooksida förklarar HTC hur man löste minnesproblemen som för två dagar sedan gjorde att man förkastade idén att uppdatera Desire to Gingerbread, för att sedan förneka sig själv nästa dag: “vi kommer att ta bort några applikationer”. Förklaringen är så enkel. Om de hade spenderat några fler ord, med tanke på överflöd av pressmeddelanden nuförtiden, skulle det verkligen inte ha varit dåligt, men både det taiwanesiska företaget lovar ny information från och med nästa vecka och ber om ursäkt för förvirringen i dessa dagar. Kommer det att räcka?

Ta det inte på fel sätt, vi är fortfarande glada över att HTC snabbt har gått tillbaka: bättre att erkänna ett misstag och backa omedelbart, snarare än envist på sina egna positioner under lång tid. Det är också tydligt att vi alla vill ha “perfektion” från tillverkaren av vår smartphone, men vad är gränsen mellan ett legitimt anspråk från en användare och den obestridliga “rätten till fel” som vem som helst borde ha?

Det verkar som att HTC ofta dansar runt denna gräns, först med problemet med startladdare som fastnat i sina nya terminaler och nu med följden av bekräftelser och avslag på uppdateringen till Gingerbread of the Desire, som bland annat redan hade givits säkert för flera månader sedan.

Samtidigt som vi godkänner kursändringen kan vi inte låta bli att fråga oss själva orsaken till alla dessa “osäkerheter”: ett företag med självrespekt måste erbjuda bra stöd till sina användare, både verkligt och potentiellt; Med detta i åtanke är det bra för HTC att lyssna på sina kunders klagomål, men varför behöver vi gå så långt? Tänk om folk blir trötta på att alltid behöva tränga ihop facebook, mail, forum, bloggar, protestbrev? Var står det skrivet att kvaliteten på den tjänst som erbjuds måste stå i direkt proportion till användarnas vilja att bli arg? Och hur många gånger kan upprepningen av liknande misstag mildras med god tro och ställningsförändringar? Berätta din.

Relaterade artiklar

Back to top button