Så här delar du ditt HBO-konto: Kontrollera betalningar och faror

Det är mycket vanligt på olika streamingplattformar att ha flera vänner eller familjemedlemmar att prenumerera på en tjänstprenumeration och sedan dela kontot så att båda kan komma åt innehållskatalogen. När det gäller HBO Spain tillåter prenumerationen som erbjuds av tjänsten samtidig uppspelning av innehåll på två olika enheter Det är alltså möjligt att dela upp HBO-kontot mellan två personer. Detta förutsätter en besparing på 50 % av tjänstekvoten.

Enheter och personer för att dela ditt konto

Det finns ett faktum att borde inte förvirra oss om vi vill dela HBO-konto med andra människor. Vi menar antalet enheter som vi skulle kunna registrera med vårt konto på plattformen och antalet enheter som vi samtidigt kan utföra uppspelning på.

I det första fallet kan du registrera upp till fem enheter på ditt HBO-konto. Det betyder att det här är de 5 enheterna från vilka vi kan komma åt tjänsten. Om vi ​​vid en viss tidpunkt vill lägga till en ny måste vi ta bort HBO-enheten och lägga till en ny.

Men av dessa maximalt fem registrerade enheter kan vi bara utföra samtidig uppspelning. av två av dem. Därför kan vi bara dela ett HBO-konto med en annan person än oss själva. Det enda vi behöver göra är att registrera enheterna från vilka vi ska komma åt tjänsten, och kom ihåg att om vi redan spelar upp innehåll från två av dem vid en viss tidpunkt kommer vi inte att kunna börja spela. på en tredje part utan att lämna dem.

Därför, för att dela ett HBO-konto med en annan person, helt enkelt prenumerera på tjänsten för 8,99 euro per månad och dela den avgiften med två. Med andra ord kan vi få tillgång till hela katalogen för endast 4,5 euro per månad. Nu gäller det att välja rätt person som vi ska dela kontot med. så att det inte blir några problem.

Få ordning på delbetalningar

För detta är det viktigt att organisera betalningar på rätt sätt, eftersom prenumerationen endast kommer att utföras i ägarens namn, som måste lämna sina personliga uppgifter och bankuppgifter varje månad. Det vill säga om det är vi som registrerar prenumerationen så debiteras vi hela avgiften. Därför kommer vi att få ta ansvar för samla in motsvarande del personen vi delar ett HBO-konto med.

Därför är det viktigt att dela tjänsten med någon du litar på för att undvika problem. Nu är sanningen att när vi betalar rätt del av provisionen kan vi idag använda en mängd olika metoder, från återkommande banköverföringar till skicka pengar mellan individer erbjuds av Paypal, Bizum, etc.

Naturligtvis är det alltid rekommenderat att göra dem på något sätt i vilken betalning alltid reflekteras för om betalningen görs manuellt kan vi alltid få problem när vi får reda på om vi har fått betalt för månaden eller inte.

Risker med HBO-kontodelning

Även när vi delar HBO-konton med proxyservrar riskerar vi att bråka om vi fått en månadsavgift eller inte, att den ena har ett lite större ansikte än den andra och kommer att passa på att spela innehåll på två enheter och lämna inte Ingen tillgänglig för en annan person eller till och med så att den som vi hade ett gemensamt konto med delade samma konto med tredje part utan vår vetskap.

Med detta i åtanke är det självklart att dela ett HBO-konto med främlingar innebär dessa och ännu större risker. Denna stora boom i byte av räkningar för att spara pengar har tvingat hackare att börja arbeta och se hur de kan få en del av det. Så mycket att många redan erbjuder sig att dela HBO och andra plattformar avslutade konton som kan återaktiveras.

Detta för att inte tala om risken dela vissa personuppgifter från vårt konto eller bankkort för att betala för vår del av prenumerationen, eftersom vi kan bli offer för bedrägerier utan att inse det.

Vilka förhållanden för HBO talar

Sanningen är att om vi tittar på användarvillkoren för streamingtjänsten är det oklart om HBO-kontodelning är lagligt eller inte. Å ena sidan indikeras att användarens åtkomstdata för personligt bruk och kan inte användas av tredje part, men det nämns nedan användaren är ansvarig för all användning av tjänsten som sker via hans konto. Därför, om användning är tillåten och under vårt ansvar, vad händer?

Det är uppenbart att plattformar som HBO är medvetna om denna praxis och redan arbetar på sätt att förhindra det, men sanningen är att det inte är lätt. Om vi ​​nu bestämmer oss för att dela vårt HBO-konto med någon, måste vi vara medvetna om att all bedräglig aktivitet av personen som vi delar detta konto med, vi kommer att ta fullt ansvar

4.2 Användaren kommer att ansvara för riktigheten av den information som lämnas under registreringen, inklusive information som erhållits från andra tjänster och sociala nätverk, och vid behov kommer Användaren att uppdatera sitt användarkonto med korrekt information. Under registreringen får Användaren endast tillhandahålla information om betal- och kreditkort eller andra betalningsmetoder som HBO gör tillgängliga för dem när som helst (“Betalningsmetod”) som ägs av Användaren.

4.3. Vid registrering måste Användaren uppge ett användarnamn och lösenord (nedan kallat “Åtkomstdata”). Användaråtkomstdata är avsedd för personligt bruk och kan inte användas av tredje part. Användaren kommer att skydda åtkomstdata från obehörig åtkomst. Användaren är ansvarig för all användning av Tjänsten via sitt konto.

Relaterade artiklar

Back to top button