Så här åtgärdar du iOS 14-meddelandeproblem –

Ios 14 är den senaste versionen av Apples operativsystem som många iPhones redan har tagit till sig. Men som ofta är fallet i de tidiga stadierna av att skapa en ny version, börjar iPhone-användare hitta buggar som är mer än allvarliga, de verkar överdrivet irriterande. En av de vanligaste anledningarna iPhone kommer inte att ta emot aviseringar. Vissa har funnit att det är lättare att göra en tillfällig “fix” än det låter.

Det är en vanlig sak att när en ny version av iOS lanseras och når tusentals användare i massor, tar dessa problem inte lång tid innan de dyker upp. I det här fallet visas meddelandeproblemet på många iPhones som kör iOS 14 och inte bara den senaste iPhone 12.

Får inte aviseringar

Det största problemet är att användarna inte får aviseringar. I vissa fall, meddelanden kommer, men inte deras banners. I andra varianter dyker aviseringsproblem bara upp när du är inne i applikationen som ska ta emot dem, men de slutar dyka upp så fort skärmen låses. Oavsett version av samma problem är detta något extremt obekvämt som för tillfället inte har någon tydlig lösning. Under tiden fortsätter specialiserade forum att fyllas med användare som rapporterar detta problem, även om möjliga lösningar också har börjat dyka upp.

Tillfälligt och kausalt fläck

Baserat på olika tester, problemet verkar vara relaterat till bluetooth-anslutning. När denna anslutning är avaktiverad skickas i de flesta fall aviseringar utan problem. Att inaktivera Bluetooth verkar lösa problemet, även om det inte är idealiskt, det fungerar som en tillfällig patch. Det finns dock andra möjliga lösningar som verkar fungera så länge som den faktiska lösningen kommer från Apple:

  • Aktivera alternativet Visa på låsskärmen i Inställningar / Aviseringar / Meddelanden.
  • Inaktivera Visa i CarPlay i dina aviseringsinställningar.
  • Lägg till återkommande varningar i aviseringsinställningarna
  • Inaktivera Hide Alerts i Messages-appen.

Källa> Piunikaweb

Relaterade artiklar

Back to top button