Så här är Nokia 7+, företagets första Android One. Ah, och det finns också Nokia 1, den första Android Go! (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Så här är Nokia 7+, företagets första Android One. Ah, och det finns också Nokia 1, den första Android Go! (uppdaterad)

@evleaks slår till igen och ger oss några högupplösta bilder av de nya Nokia-smarttelefonerna som med största sannolikhet kommer att presenteras söndagen den 25 februari, på Mobile World Congress i Barcelona.

Vi har alltså ett sätt att lära känna Nokia 7 Plus bättre, det första Android One av den pånyttfödda Nokia, och Nokia 1, som som namnet antyder kommer att vara en instegsnivå par excellence.

Av Nokia 7+ ser vi två ZEISS bakre kameror, med en fingeravtrycksläsare precis nedanför. Android One-logotypen längst ner är omisskännlig, medan det på framsidan finns lite fler ramar än vi hade hoppats på. Datumet den 25 februari, tryckt på displayen, är en ytterligare bekräftelse på vad vi redan har sagt. Blass erbjuder oss två färger: vit och brun, men färgutbudet slutar inte nödvändigtvis här.

Ur en teknisk synvinkel, baserat på vad som läckt tidigare, bör det vara en 6” FHD + med Snapdragon 660, 4 GB RAM och 64 GB lagring. Den dubbla bakre kameran ska vara en 12 + 13 megapixel, med 2x optisk zoom, och den främre en 16 MP.

Notera materialen, med bakstycket som också kan vara i keramisksamt den mer klassiska i glas.

Nokia 1 är å andra sidan liten och gammal stil. Det påminner oss om smartphones för några år sedan, när “stekpannorna” ännu inte var på modet och alla kanterna var mycket rundade. Enkel bakkamera för honom och två färger: röd och lila; igen, de kanske inte är alla tillgängliga. Datumet ändras dock, vilket visar måndagen den 26 februari. Kanske är Nokia 1 så grundläggande att den inte förtjänar att stå bredvid Nokia 7+ under lanseringen, och den kan därför komma nästa dag.

Tidigare rykten talade om denna smartphone som en Android Go, så förvänta dig 1 GB RAM, 8 GB lagringsutrymme och inte mer än HD-skärm. Kort sagt, en riktig low-end, dessutom (förmodligen) bara för tillväxtmarknader, sant mål Android Go. Med det sagt måste vi bara lämna dig i galleriet nedan, där det är ganska lätt att säga vem som är vad.

Uppdatering 19/02/2018 kl 13:00

Evan Blass lade till en ny Nokia 7+-bild, förmodligen i svart färg, vilket vi föreslår igen nedan. Det tillför inget nytt till vad som tidigare rapporterats, men vi vet åtminstone nu att det kommer att finnas åtminstone en annan färg.

Relaterade artiklar

Back to top button