Så här ändrar du typen av applåda för din Realme –

Utan tvekan är detta ett av våra telefoners nervcentra, applådan. En plats vi går till många gånger om dagen för att lansera våra favoritappar. En låda som vi kan skräddarsy efter eget tycke Realme mobil tack vare den anpassningsnivå som nu produceras av den andra generationen.

Appbaren har varit det som har särskiljt Android-telefoner från iPhones genom åren. Medan applikationerna i det första fallet kunde döljas, visades de alltid på en gång när det gäller iPhone. I Realme-mobiltelefoner kan vi välja mellan två typer.

Vilken typ av box passar oss?

Som vi säger i Realme-mobiltelefonen har vi möjligheten välj mellan tre olika typer av lådor … Den första är standard- som är mer lik den som iPhone alltid har använt. I det här läget visas alla installerade applikationer på hemskärmen, så ikonerna samlas på den, och vi måste flytta skärmen från höger till vänster för att flytta mellan dem.

Då har vi boxläge , som kan nås genom att skjuta hemskärmen från botten till toppen. Som standard läggs alla applikationer som vi installerar på en mobiltelefon till i inkorgen. Därför kommer de bara att visas på startskärmen om vi uttryckligen gör dem direkt tillgängliga. Detta är den vanligaste metoden som används i Android eftersom det är en blandad lösning som låter oss ha en ren hemskärm med ikoner och resten med ikoner, widgets eller båda.

Äntligen har vi Enkelt läge som kan beskrivas som idealisk för äldre. Eftersom ikonerna i det här läget inte bara är större, utan det finns också färre av dem på skärmen. Istället för fyra kolumner med ikoner finns det bara tre, vilket är fördelaktigt för större ikoner. Med dessa tre alternativ kan vi alltså ge vår telefon ett mer personligt utseende.

Hur kan jag ändra boxtyp?

Jo detta är väldigt enkelt eftersom Realme användargränssnitt inställningarna tillåter oss att ändra det på ett enkelt sätt genom att följa dessa steg:

  • Ange dina Realme-inställningar
  • Tryck på Hemskärm och bakgrund
  • Välj “Hemskärmsläge”

Det återstår bara att välja en av tre lägen som vi beskrev och klicka på knappen “Använd”. Något du definitivt borde göra, eftersom att byta mellan ett eller annat läge kan bryta designen på vår nuvarande hemskärm.

Relaterade artiklar

Back to top button