Så här ändrar du färgen på objekt i foton med appar: instruktioner och tips

Note: We hope you enjoy reading this article: Så här ändrar du färgen på objekt i foton med appar: instruktioner och tips

Du gillar det ta bilder och missa inte möjligheten att föreviga ögonblick med dina smartphones? Kanske, förutom att fotografera, gillar du också att redigera dem och publicera dem på din sociala profiler. Det finns några bilder som inte kommer ut precis som vi skulle vilja och de olika filtren eller verktygen för ändra ljus och skuggor de är inte tillräckliga för den effekt vi vill uppnå. Vad ska man göra i dessa fall? Vi kan använda andra användbara verktyg. Du har till exempel några bilder du vill ha ändra färgen på ett objekt? Det låter extremt svårt, men det är det inte. Att arbeta med färger och modifiera dem efter behag är inte komplicerat och ingen speciell teknisk kunskap krävs.

Vet du inte hur man gör? Du är på rätt plats, eftersom vi ska förklara det för dig. I den här guiden får du reda på det hur man ändrar färg på objekt i bilder med app. Ta dig tid att läsa, förbered några bilder du kan arbeta med och låt oss börja direkt.

Vi rekommenderar att du följer stegen som vi kommer att illustrera när du läser dem, på så sätt kommer du inte att göra några misstag och du behöver inte börja om. Så, är du redo?

Äger du en iPhone och du har en foton som du bara vill ändra färgen på ett objekt för och ingenting annat? Här är en applikation som passar dig. Det första alternativet vi berättar om kallas Selektiv färgfotoeffekt. När den har laddats ner frånApp Store och korrekt installerad kan du öppna den genom att klicka på respektive ikon. Du kan nu klicka på alternativet Galleri, måste du ge appen tillstånd för att komma åt dina foton och välja den du tänker redigera. Om du också vill arbeta med dimensioner är det här dags att göra det. Fortsätt att ladda upp den till appen genom att klicka på slutet. När du har laddat kan du börja med ändringarna.

Med ett tryck på alternativet grå du kan börja välja de områden av fotot som du vill arbeta med filtret.

Klicka bara på den och tryck sedan påikon med droppe och ändra färgen. På så sätt kommer du omedelbart att se ändringen tillämpad. Naturligtvis kan du återställa den ursprungliga färgen med ett klick med ett tryck på kommandot Färg och klicka på de avsnitt du just har redigerat. Du kan arbeta med precision med hjälp av de olika borstarna som finns. För att öka noggrannheten har du också möjlighet att använda zoom. Du kan också dra nytta av verktyget Smart, för att automatiskt återställa originalfärgen. Nyansen kommer att appliceras jämnt på elementen för att undvika smuts eller felaktigheter. När du är klar kan du spara fotot med ett enkelt klick på ikonen med pilen uppåt och sedan välja alternativet Sparaför att flytta den till galleriet.

Ett annat alternativ som vi rekommenderar att du provar är Ändra färg. Denna ansökan för Android och iOS mobila enheter låter dig göra en ändring av alla element i ett foto genom att ändra dess färg.

Om det är detta du letar efter bör du prova det. Beroende på vilken typ av enhet du har, ladda ner den från Play Butik eller frånApp Store och efter nedladdningen och installationen starta den genom att klicka på dess ikon. Nu är det dags att ladda upp fotot du vill redigera. Du måste klicka på ikonen med galleriet och tryck sedan på objektet Galleri för att visa alla bilder på din enhet. Välj från detta med ett klick för att se det i applikationen.

Längst ner på skärmen ser du de verktyg som står till ditt förfogande. Bland dessa klicka påikon med penselange vilken färg du vill ha och börja redigera fotot håll markören över bildobjektet som intresserar dig. För att göra ett mer exakt arbete kan du både justera storleken på borsten och dra nytta av den zoomverktyg för att förstora delar av fotot. Vad ska man göra vid fel? Här är det suddgummi kommer till din hjälp.

Med detta verktyg kan du gå för att eliminera alla nyanser. Så fort du är klar med ditt arbete behöver du bara spara bilden på din enhet. Hur? Klicka på nedåtpilen. Du kan ange formatet och klicka sedan på Exportera kom igen Fortsätt för att bekräfta operationen.

Relaterade artiklar

Back to top button