Ryktet: “AirPods 3” lanseras tillsammans med “Apple Music HiFi” den 18 maj

Ett mycket misstänkt rykte hävdar att Apple kommer att avslöja en förnyad AirPods-produkt på ingångsnivå den 18 maj, och att en förlustfri Apple Music-strömningsnivå kan vara på väg.

Utan att citera källor hävdar YouTuber Luke Miani i en tweet på torsdagen att Apples tredje generation AirPods kommer att debutera nästa tisdag. I ett uttalande till , tillade han att hörlurarna kunde lanseras tillsammans med en så kallad “Apple Music HiFi”-tjänst. Båda produkterna kommer enligt uppgift att tillkännages i ett pressmeddelande.

Miani har ingen meritlista i att förutsäga Apple-släpp, även om hans YouTube-kanal täcker företaget och rykten kring framtida produkter. spikade tidigare AirPods Max lanseringsdatum en dag innan hörlurarna avslöjades.

Mullret om att Apple snart kommer att debutera en nästa generations AirPods-enhet, preliminärt kallad AirPods 3, har växt till ett lågt ljud de senaste veckorna.

Branschanalytiker började ge information om den kommande AirPods-modellen för nästan ett år sedan och delar som läcker av den ryktade enheten har svävat runt på nätet sedan december. Bilder på förmodat läckta AirPods 3-chassi och laddningsfodral dök upp online i mars och april, och avslöjade en design som lånar mycket från Apples AirPods Pro.

När det gäller den nya Apple Music-nivån hävdade en rapport tidigare i maj att ett förlustfritt streamingalternativ skulle komma inom några veckor. Inriktad på liknande erbjudanden från Spotify och Tidal, ryktas den högtrogna Apple Music-tjänsten kosta $9,99 per månad.

Relaterade artiklar

Back to top button