Rykten om releasedatum och specifikationer –

AirPods 3, kommer först i år

Om vi ​​börjar med Apples billigaste alternativ bör vi utan tvekan syfta på tredje generationens AirPods utan Pro-taggen. Denna hörlursuppdatering förväntades i mars månad, men på grund av den nuvarande situationen Apple tvingades skjuta upp dem till slutet av året. Detta datum har varit under diskussion i flera veckor, men en nyligen publicerad rapport från DigiTimes bekräftar denna information. Specifikt påpekar de att sju Apple-leverantörer redan kommer att skicka de tryckta kretskorten för att bygga dessa nya hörsnäckor.

Men det som verkligen är intressant med det här fodralet är funktionerna som kommer att inkluderas i AirPods 3. Designmässigt är Apple skulle satsa på att “kopiera” AirPods Pro … Därmed kommer de billigaste öronsnäckorna att uppdateras och framför allt minskas i storlek. Just nu har AirPods 2 en alltför uttalad sticka, och man såg tydligt att det inte fanns något behov av att upprätthålla prestanda när det gäller mikrofonen. Detta gör det lättare att bära i väskan eller i din egen ficka.

flygfält 3

Men även om de är estetiskt lika AirPods Pro, minska förmånerna det låga priset bör förväntas bestå. Med detta menar vi det AirPods 3 kommer inte att ha Active Noise Cancellation, som Pro-modellen, i alla fall. Detta är vad du kan förvänta dig eftersom det aldrig har integrerats i denna klass av hörlurar. Dessutom skulle du inte ha Pro-modellerna. När det gäller tillkännagivandet är det inte känt om det kommer att ske via ett pressmeddelande eller vid ett årsavslutningsevenemang. Och priset det kommer att ha är okänt, även om de så klart kan vara engagerade i att behålla priset på hela den tidigare linjen.

Kommer vi att se en uppdatering för AirPods Pro?

De mest fantastiska Apple-hörlurarna hittills är AirPods Pro. Tack vare deras brusreducering lyckades de mycket enkelt vinna användarnas gunst, trots att de inte har ett ekonomiskt pris. Fans av denna produkt väntar redan på den andra generationen, och även om inte mycket har sagts om dess nya funktioner, kommer Apple att göra det reservation för 2022 … De kan i slutändan erbjuda bättre brusreducering eller någon annan design som passar alla öron bättre.

Hur är det med AirPods Max?

En annan av Apples fantastiska hörsnäckor är AirPods Max som lanserades nyligen. Uppenbarligen förväntas inga större meddelanden om dessa on-ear-hörlurar under 2021. Om Apple har några förbättringsplaner kommer dessa att behållas till 2022 eller till och med 2023. Eftersom detta är ett premiumteam som riktar sig till proffs, speciellt i denna prisklass, kommer det inte att förnyas årligen. Naturligtvis hävdar vissa analytiker det nya färger kan visas, men alltid i den nuvarande versionen, vilket skulle göra det till en koffeinfri uppdatering eftersom den inte ger interna förbättringar.

Relaterade artiklar

Back to top button