Rykten om blodmätningar på framtidens Apple Watch –

Blodtrycksmätning för Apple Watch

Även om varje funktion som läggs till din smartwatch kräver medicinskt godkännande, insisterar Apple alltid på att betona att Apple Watch, trots dess noggranna mätningar, inte ska betraktas som ett medicinskt instrument. Det är ett användbart system för att förebygga vissa sjukdomar eller hjälpa oss att kontrollera vår hälsa på ett visst sätt, och det har redan funnits en hel del bevis för att stödja vikten av denna enhet i deras liv. Det är längs denna väg som företaget, ledd av Tim Cook, planerar att inkludera konstant blodtrycksmätning i framtiden.

Det är just det faktum att denna mätning kan utföras kontinuerligt som är orsaken till huvudvärken för företaget, då den vanligtvis utförs genom de välkända svullnadsärmarna. Uppenbarligen kommer detta inte bara att vara besvärligt för klockan, utan också obekvämt.

För Apple Watch Series 7?

Allt detta blev känt tack vare registreringen av patentet, som företaget gjort under de senaste timmarna. Därför bör vi inte förvänta oss detta direkt från Series 7, eftersom det bara kan vara en möjlighet som så småningom kommer att kastas bort eller som det kommer att ta längre tid att utveckla.

Låt oss i alla fall påminna dig om att enligt analytikern Ming-Chi Kuo kunde Apple ” förbättra designen »Apple Watch nästa generation. Genom att följa dessa bokstavliga ord kunde vi intuitivt gissa att detta inte skulle vara en direkt designförändring som ryktats många gånger, men kanske kan det till och med vara mer effektiv användning av ramar eller skärmstorleksändring.

Andra fantastiska funktioner som temperaturmätning också på bordet. Även om det är känt att det har studerats för Series 6, är sanningen att den inte kunde ha varit klar och är nu en av nästa generations fantastiska nya funktioner. Hur som helst, det återstår fortfarande 10 månaders väntan, under vilken vi kommer att fortsätta att läsa och höra rykten och läckor om enheten innan dess officiella presentation.

Relaterade artiklar

Back to top button