[Rumor] Simple Moviles kan börja erbjuda 4G-åtkomst till sina kunder i april

Allt verkar tyda på att mycket snart kunderna till OMV som vi känner till Enkel mobil de kommer att ha den efterlängtade tillgången till 4G-nätverk så mycket behövs idag.

Medan den virtuella operatören har lovat att erbjuda 4G-åtkomst under ganska lång tid, har drabbats av flera förseningar för att börja erbjuda denna tjänst till sina kunder. Men det verkar som att saken han är äntligen på rätt väg i år.

Våra anonyma informanter skickade oss fotografier där du kan se hastighetstester på Speedtest.net med hjälp av en 4G-anslutning som motsvarar Simple-operatören.

Som vi kan se i dessa bilder, nätverket Enkel 4G skulle erbjuda en genomsnittlig hastighet på cirka 50 Mbps, inte illa för en OMV. Låt oss komma ihåg att Simple Móviles fungerar i Movistar-operatörens mobilnät.

Som rapporterats av våra informanter uppskattas det att i I april i år kan Simple-operatören äntligen släppa åtkomst till 4G-nätverket för alla sina kunder, även om det uppenbarligen inte är 100% bekräftad information, men det blir ett hoppljus för sina användare som fortfarande måste anslutas till 3G-nät.

Så låt oss hålla korset att Simple kan erbjuda 4G-tjänster senast i april 🤞🤞

Tack så mycket anonyma informanter för informationen!

Relaterade artiklar

Back to top button