Roland Quandt säger att Huawei Y7 2018 kanske inte blir som vi förväntar oss (Foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Roland Quandt säger att Huawei Y7 2018 kanske inte blir som vi förväntar oss (Foton)

Först igår kom intressant information om vad som borde vara nytt Huawei Y7 2018men en tweet från den välkände läckaren kom skoningslöst för att förstöra festen Roland Quandt. Enligt honom är den som porträtteras i renderingarna som släpptes i går inte den förnyade versionen av Y7, eftersom den senare har erhållit TENAA-certifieringen och ser helt annorlunda ut.

Som rapporterats av det kinesiska organet borde den nya smartphonen från Huawei ha en modellkod LDN-AL00 och funktioner något högre än de som avslöjades av de första ryktena: TFT-skärm från 5,99 tum i 18:9 vid upplösning HD+ (720 x 1 440), 3 GB av RAM, 32 GB internminne kan utökas upp till 256 GB via microSD och “bara” 2 900 mAh batteri, mycket mindre än de 4 000 mAh som rapporterades i går. Dessutom skulle det också finnas en mer kraftfull version som den borde presentera 4 GB av RAM e 64 GB internminne.

De design general är mycket lik modellen som sågs igår, med en kroppsstorlek på 158,3 × 76,7 × 7,8 mm för 155 gram i vikt, men det finns en liten och väsentlig skillnad: på baksidan finns en dubbelkameradärför kan denna modell ha mer optik än föregående generation.

För övrigt bör anslutningsstöd nämnas LTE och operativsystemet baserat på Android 8.0 Oreo, troligen med gränssnitt EMUI 8.0. De färger möjligt bör vara svart, guld, blått och roséguld.

Så kan vi lita på dessa nya data? Både Roland Quandt och TENAA har visat sig vara mycket tillförlitliga de senaste åren, så det är troligt att det är den som visas nedanför nya Huawei Y7 2018. Domen förblir vilande fram till datumet för officiell presentationvilket kan vara tillräckligt nära.

Relaterade artiklar

Back to top button