Robotdammsugare som är kompatibla med Alexa eller Google Assistant –

Vi pratar om rengöringsrobotar som du kan styra och aktivera var som helst, med Alexa, Google Assistant eller båda röstassistenterna. Och vi förväntar oss redan att den här funktionen låter dig få ut det mesta av din enhet.

Skäl att ha en robotdammsugare

Många människor tror att köpa en robotdammsugare inte värt det. Det finns inget längre från verkligheten. I själva verket kommer dessa enheter att vara din bästa allierade för att upprätthålla ett felfritt golv i ditt hem. Det är sant att de första generationerna inte var mirakel resultatmässigt, men tekniken har gradvis förbättrats för att uppnå resultat som kommer att lämna dig med öppen mun.

Och poängen är att tanken på att komma till ditt hem och att du inte behöver oroa dig för att sopa golvet är ett värde att överväga. Dessutom kommer vissa modeller inte bara att dammsuga upp eventuella dammfläckar eller andra föremål som finns på golvet i ditt hem, utan de kommer också att torka för att hålla golvet renare än en visselpipa. Som vi sa tidigare var det enda alternativet om du ville ha bra resultat att betala skandalösa siffror. Men nu kan du hitta riktigt lösningsmedelslösningar till mycket attraktiva priser.

Alexa och Google Assistant kommer att vara din bästa allierade

Å andra sidan kan många av dessa mönster representera ditt hem. Tack vare detta och genom den automatiska inlärningsprocessen optimerar de successivt resultaten för att uppnå perfekt golvrengöring. Vad sägs om robotdammsugare det Kompatibel med Google Assistant eller Amazon Alexa. Tack vare detta kan du mycket bekvämt aktivera dem.

Du kanske ligger på soffan och inte känner för att lyfta telefonen för att slå på din robotdammsugare. Allt du behöver göra är att använda en smart enhet som Amazon Echo-familjen av högtalare instruera din robotdammsugare att börja städa. Du kan till och med aktivera den från ditt skrivbord så att golvet redan är rent när du kommer hem.

Det bör noteras att i urvalet som sammanställts för dig hittar du modeller olika prisklasser … Uppenbarligen kommer de mest vitaminiserade städrobotarna att ha en högre prislapp i utbyte mot att de erbjuder ytterligare funktioner som andra modeller saknar. Men alla robotar vi har valt för dig kommer mer än att uppfylla dina förväntningar, förutom det faktum att deras pris inte överstiger 500 euro.

Det betyder inte att alla robotdammsugare vi har valt ungefär motsvarar denna siffra, det finns inget längre från verkligheten. Som du kommer att se senare så finns det lösningar i alla prisklasser, så det borde inte vara svårt att hitta den modell som passar din budget bäst. Låt oss ta en titt på de olika alternativen.

iRobot Roomba 981

Det förväntar vi oss redan JAG ROBOT är en av de bra rekommendationerna när du ska köpa en högkvalitativ robotdammsugare, så i vår kollektion hittar du flera modeller från tillverkaren. I det här fallet vill vi rekommendera en av de största kronjuvelerna i den amerikanska tillverkarens katalog. Dessutom har iRobot Roomba 981 alla möjliga funktioner som gör skillnad.

Roborock S6 Pure White

För det andra vill vi rekommendera denna rengöringsrobot till dig från en av de utmärkta partners. Roborock S6 Pure White det är en produkt som extraherar kvalitet från var och en av sina porer. För det första har den ett imponerande utseende med den vita nyansen som betyder något. Lägg därtill dess förmåga att kartlägga ditt hem, och det faktum att den kan dammsuga och moppa för att få en rund produkt.

iRobot Roomba 971

Vi går tillbaka till tillverkaren iRobot för att rekommendera deras Roomba 971, en av de bästa röstassisterade robotdammsugarna du kan köpa. Har vSLAM-navigering , en banbrytande teknik som kommer att ansvara för att kartlägga ditt hem med stor noggrannhet för bästa resultat. Det råder ingen tvekan om att detta är en robotdammsugare av hög kvalitet som kommer att överträffa dina förväntningar.

Cecotec Conga 5490

Den spanska tillverkaren förtjänar fullt ut att ingå i denna samling. Och det är detta företag som har en katalog med robotdammsugare som inte kommer att göra dig besviken det minsta. I det här fallet rekommenderar vi Conga 5490, en modell som kan sopa och moppa för bästa resultat.

Roomba 671

Vad sägs om denna andra robotdammsugare från iRobot. Roomba 671 har tyst motor (överstiger inte 58 dB), förutom ett trefasrengöringssystem för bästa resultat.

Roomba E5154

Den sista modellen från den amerikanska tillverkaren som vi vill rekommendera dig är din Roomba e5154. Robotdammsugare med en mängd olika borstar för att anpassa sig till alla typer av miljöer och dessutom med ett mycket lågt pris-prestandaförhållande. Utan tvekan är detta ett av de bästa köpen du kan göra om du letar efter en Alexa-kompatibel modell.

Procenic 850T

Fortsätter denna samling bästa robotdammsugare du kan köpa Om du letar efter en Amazon Alexa eller Google Assistant-kompatibel modell kommer de billiga modellerna inte att göra dig besviken. Som Procenic 850T, en modell som klarar av att sopa och torka ditt hem trots de verkliga kostnaderna för rivning.

Conga 1099 Connected Series

Vi återvänder till det spanska företaget för att rekommendera den imponerande Conga Series 1099 Connected-modellen. En robotdammsugare som har ett riktigt rivningspris, utöver alla funktioner som betyder något. Det bästa? Som du kan styra den med fjärrkontroll vad ingår.

SKAPA IKOHS NETBOT S15

En annan multifunktionell enhet du inte bör missa är CREATE IKOHS NETBOT S15 Robotdammsugare. Modell som sopar, dammsuger, moppar och moppar, vilket gör den idealisk om du har parkettgolv.

Conga 1090 Connected Force

Vi stänger detta urval av de bästa robotdammsugarna du kan köpa med denna andra modell från Cecotec. Conga 1090 Connected Force säljs för ett riktigt lågt pris och kan styras med Alexa. Vad mer kan man begära!

Relaterade artiklar

Back to top button