ritprogram online med vänner –

Och detta är vad utvecklarna av uppsättningen program och plattformar försöker på alla sätt erbjuda sina användare lösningar som möter nuvarande behov. Utrustningen vi har, som blir mer kraftfull och mångsidig, har också mycket med detta att göra. Till detta kan vi lägga till våra befintliga internetanslutningar, vilket gör att vi kan arbeta sömlöst i molnet.

Så i dessa rader vill vi prata om en intressant designorienterad mjukvarulösning, hela vägen igenom Internet … Så som det är logiskt att anta ger det oss ett antal funktioner och verktyg som hjälper oss i allt detta. Men det är inte allt, eftersom dess utvecklare har gått ännu längre i detta avseende. Vi berättar detta för att de, förutom funktionerna vi kommer att hitta här, också ville fokusera på samarbetet vi nämnde.

Hur man startar Magma Studio

Tja, det första du bör veta är att när du pratar om Magma Studio vi hittar en gratis webbapplikation. Det betyder att vi inte behöver installera något på datorn för att få ut det mesta av det. Allt arbete med det kan göras direkt från din favoritwebbläsare. Därför är det första vi måste göra för att börja njuta av dess fördelar att gå till dess officiella webbplats.

I den kommer vi bara att behöva registrera oss på plattformen med ett personligt konto, så att programmet kan identifiera oss … Som du kan föreställa dig är detta viktigt om vi ska utveckla design tillsammans med andra användare.

Vi har flera alternativ för att utföra denna registrering, varefter vi kan gå vidare med designen som sådan. Nåväl, vid det här laget ska vi berätta att det första vi stöter på är ett skrivbord att börja med. Målning våra personliga projekt. Och vad vi hittar är programvara som vi kan använda inifrån webbläsaren som ger många ritverktyg för att arbeta med andra på detta digitala skrivbord.

Dessutom måste vi komma ihåg att på grund av deras online-natur kan dessa användare arbeta på en mängd olika datorer och enheter. Antingen från Windows PC , från macOS, Android eller Ios surfplatta, etc.

Första stegen i designarbete med Magma Studio

Att säga att programmet som sådant ger oss möjlighet att arbeta upp till 30 personer samtidigt på ett projekt och i ett tabell … Och, naturligtvis, detta arbete ägnas inte bara åt att rita som sådan, utan också Magma Studio erbjuder andra ytterligare funktioner så att vi kan interagera med andra användare. Vi hänvisar till exempel till ett integrerat chatsystem för en mer bekväm och smidig upplevelse. För att öppna motsvarande chattfönster, till exempel, tryck bara på Enter-tangenten.

Om vi ​​fokuserar på ritning och design kan vi säga att vi i Magma Studio hittar ett gemensamt gränssnitt i denna typ av miljö. Till vänster kommer vi alltså att se de vanligaste verktygen i dessa program. Vi pratar mer specifikt om borstar , pipetter, geometriska figurer , radera, bakgrund, markera, etc.

På detta sätt, när vi stannar för en funktion och markerar den, ändras dess konfigurerbara parametrar och visas på höger sida av skrivbordet.

Således, för att uppfylla vår design projekt i det här programmet använder vi det som alla andra ritlösningar vi vanligtvis använder på Windows. Som vanligt med den här typen av applikationer är kreativitet och erfarenhet allt. Med detta sagt vill vi berätta att för att uppnå kvalitetsprojekt finns det inget bättre än att börja träna i Magma Studio.

Hur man lägger till andra användare i projektet

Som vi nämnde tidigare kan upp till 30 användare delta i samma designprojekt i denna applikation samtidigt. Så om vi startar en ny själva, är nästa sak vi kanske behöver göra att lägga till användare till anledningen. Jo, för det hittar vi en knapp i det övre högra hörnet som heter Bjud in. När du klickar på den läggs länken till Windows urklipp så att vi kan dela det med andra.

Då behöver vi till exempel bara maila den här länken till de vi vill ska vara med i projektet. Det måste vi också komma ihåg under arbetet ändringar gjorda av alla användare sparas automatiskt i moln … Därför behöver vi inte oroa oss för att spara projektet då och då.

Hur man använder Magma Studio online

Vi berättade tidigare att detta är en onlineapplikation som vi kan använda till fri för personligt bruk. För att göra detta behöver vi bara ansluta till den officiella webbplatsen för dess utvecklare via denna länk. Men samtidigt har vi två betalning metoder fokuserade på kommersiell användning av applikationen. I det här fallet är priserna 9,99 USD per månad eller 99,99 USD per år; alla med några extra funktioner.

Alternativ till Magma Studio

Krita

Det är här vi står inför öppen källkod-projekt som vi kan använda för att rita på Windows. Faktum är att det för många är en av de mest avancerade applikationerna i sitt slag, med många tillgängliga verktyg och funktioner. Det ger oss ett mycket enkelt och anpassningsbart användargränssnitt för användare att anpassa efter deras behov. Du kan använda detta från denna länk.

MyPaint

Å andra sidan finner vi MyPaint , ett program att rita utan distraktion, eftersom det ger oss en fullskärmsduk att arbeta med. För att kunna se och använda verktygsmenyn kommer den alltså bara att dyka upp på skärmen när vi verkligen behöver den. Programmet har en stor samling penslar, ett av de vanligaste verktygen i den här typen av lösningar. För att testa den här lösningen kan du göra det härifrån.

Relaterade artiklar

Back to top button