Riktiga bilder på Huawei P50 och dess rosa färg med glitter –

Om du älskar Rosalias naglar, kommer de levande färgerna och högsta möjliga ljusstyrkan garanterat att göra det Huawei P50 kommer att vara din ideala mobiltelefon (om du inte lägger stor vikt vid tillgängligheten av Googles tjänster på din telefon). Mobilen har precis filtrerats in i riktiga bilder av obeskrivligt rosa med gnistrar.

På HarmonyOS den 2 juni sände Huawei reklamfilmen i P50-serien. Av denna anledning vet vi alla vilken del Huawei P50 tillbaka Objektivet är liknande, men det finns också gott om renderingar som redan har uppnått detta önskade, med kamerasensorer grupperade i mitten av två stora cirklar som ger smarttelefonen ett helt revolutionerande utseende.

Men när det gäller revolutionerande är detta en ny färg, inspirerad av Paris Hiltons våta drömmar.

P50 rosa

Den mest obeskrivliga färgen på en mobiltelefon

I den sista läckta bilder på Huawei P50 välj baksidan och dess dubbelcirkel där vi ser designdiagrammet med fyra kameror. Men om dessa nya bilder av det kinesiska varumärkets översta linje lockar uppmärksamhet på något sätt, är det på grund av den bländande rosa färgen. Det ser ut som att hela telefonfodralet har designats med en liknande diamantkristalliseringsprocess för att skapa tuggummi skugga , men också en speciell lätt textur, som verkar ge smarttelefonen en speciell “gnistrande glans”.

Dessutom kan du se på denna baksida Leica sidocertifiering samt telefonmärke. De senaste veckorna har rykten läckt ut på nätet om att Huawei och Leicas kontrakt har löpt ut och inte skulle kunna förnyas framgångsrikt, men det ser ut som P50-serien fortfarande i kontraktet.

P50 rosa

Huawei P50-modeller

Allt verkar tyda på att vi kommer att ha två avancerade Huawei-modeller i år. En skulle vara Snapdragon 888 4G version och den andra kommer att ha Kirin 9000L Chip … 4G-versionen skiljer sig inte från den tidigare. 5G-version när det gäller prestanda, men du kommer att förlora möjligheten att ansluta till den senaste kommunikationsstandarden. Anledningen till detta beslut är att de restriktioner som varumärket är föremål för och bristen på chipset på marknaden gör att företaget inte kan kommersialisera 5G-telefoner i stor skala.

Tiderna är tuffa för varumärket, som ännu inte har tillkännagett ett officiellt lanseringsdatum för sina nya telefoner.

Källa> GSMArena

Relaterade artiklar

Back to top button