Richard Yu bekräftar: Huawei P10 och P10 Plus med Alexa förinstallerat

Note: We hope you enjoy reading this article: Richard Yu bekräftar: Huawei P10 och P10 Plus med Alexa förinstallerat

2016 var ett fantastiskt år för Huawei och det kinesiska företaget har naturligtvis inte för avsikt att sakta ner. Efter framgångarna med P9 och speciellt P9 Lite jobbar företaget på nästa serie och enligt de senaste ryktena skulle P10-linjen kunna presenteras redan på Mobile World Congress.

Precis om Huawei P10 skulle företagets Senior Vice President ha uttryckt sig Richard Yu (även känd som Yu Chengdong), intervjuad under CES av New China Agency (Xinhua News Agency), den viktigaste officiella nyhetsbyrån i Folkrepubliken Kina.

Chefen skulle ha bekräftat att Huawei P10 och P10 Plus kommer att lanseras med Alexa förinstallerad: precis som redan sett för Mate 9 kommer Amazons röstassistent att finnas med bland mjukvaran som ingår i smartphones. Dessutom kommer de två översta i sortimentet att stödja DayDream-plattformen och kommer att ha något artificiellt intelligenssystem (vi har inga tydligare nyheter angående den senare aspekten).

Till det Yu sa lägger vi till att Huawei P10 enligt ryktena som hittills har läckt kommer att ha en 5,5-tums QHD-skärm böjd på sidorna, SoC Kirin 960 och två versioner med 4GB eller 6GB RAM.

Vi måste bara vänta på den officiella presentationen för att ta reda på vad den här nya toppen av företagets sortiment kommer att erbjuda.

Relaterade artiklar

Back to top button