resultaten av rykten i mars –

iPad Pro, iPad 2021 och iPad mini 6?

Mars brukar vara den månad som Apple släpper nya generationer av iPad oavsett sortiment. Mycket har sagts de senaste månaderna om nya iPad Pro och det var under de senaste timmarna som designen på 11-tumsmodellen har läckt ut, som kommer att vara identisk med 12,9-tummaren, om än klart mindre. Den här enheten kommer att öka tjockleken på både kroppen och kameramodulen något, samtidigt som den i övrigt bibehåller samma kretsar som modellerna som släpptes 2020. miniLED skärm och 5G teknik kommer att vara hans främsta innovationer, även om skärmbytet bara verkar vara bekräftat för tillfället för det större teamet. Båda kommer med Bionic Chip A14X ger ännu mer kraft än den nuvarande A12Z som installerats av sina föregångare.

billigaste iPad företaget, som är instegsmodellen för sina surfplattor, kan också vara en av de första som kommer under första halvåret. Även om det inte förväntas mycket innovation i den eftersom den här enheten inte är inriktad på det, förväntas det att samma design som 2019 iPad Air redan hade kommer att återanvändas. Det vill säga att det kommer en 10,5-tumsskärm med förbättrade touchfunktioner och 4 GB RAM-minne och kraftfull A13 Bionic som huvudhjärnan.

Ännu mer tveksamt är vad som kommer att bli den sjätte generationen IPad Mini … Den här enheten, orienterad för användning i alla situationer på grund av dess enorma portabilitet, förväntas uppdatera sin design genom att anta en front med färre ramar, eliminera hemknappen och överföra Touch ID till upplåsningsknappen. Det har redan hänt med den senaste iPaden Luft. Medan informationen fortfarande är knapp, påpekar analytiker att skärmen kan gå från 7,9 till 8,4 tum tack vare omkonfigurationen av fronten. A14 förväntas vara en processor, även om, som vi säger, det inte finns mycket information.

AirTags, är du där?

Apple Locators har varit öppet hemliga i nästan två år. Företaget har lämnat tips i Ios-koden i olika versioner, från första beta 13 till nuvarande 14.4. Alla har en länk till en produkt, vars animation vi till och med kunde känna igen på iPhone tack vare John Prosser-filtret. Dess lansering var ursprungligen planerad till slutet av 2020 eller så, åtminstone det har kommenterats, men det verkar som att kalifornier av någon anledning har beslutat att vänta, och mars 2021 kan vara mer än lämplig för dess officiella tillkännagivande.

Professionella AirPods 3

Vissa AirPods Pro kan vara något mindre och utan brusreducering. Om förutsägelserna går i uppfyllelse kan detta om några månader vara den kortaste sammanfattningen för tredje generationens AirPods-definition. Från Kina, det land där Apple tillverkar de flesta av sina produkter, kommer rapporter om att dessa hörlurar kan vara extremt lika den nuvarande Pro-modellen, men sakna den tidigare nämnda avbokningsfunktionen. Kanske bland dess förbättringar kommer vi att se den hypotetiska H2, en utveckling av det nuvarande H1-chippet, som är installerat inte bara på dessa hörlurar, utan också på resten av AirPods-serien och till och med Beats.

Överraskning på Mac-nivå?

2020 slutade med att Mac-datorer tog förstaplatsen i Apples ranking som årets mest efterlängtade produkter och mest överraskande med det nya M1-chippet. Flytten till Apple Silicon förväntas fortsätta under 2021 med ett sista (eller nära) adjö till Intel-chips. Även om iMac är en av de mest efterlängtade, finns det inget som tyder på att den skulle kunna komma tidigare än sommaren, vilket är anledningen till att linjen för bärbara datorer fångar allas uppmärksamhet. V 16-tums MacBook Pro och till och med uppdatera 13 till 14 tum kommer att släppas i år, och även om inget datum har angivits är det möjligt att några av dem dök upp under de första månaderna. Det kommer de också att ha miniLED paneler som iPad Pro, så den visuella upplevelsen kommer att förbättras. Det pratades också mycket om att återvända. 12-tums MacBook, Kommer du att installera M1- eller M2-chips den här gången?

Resten av produkterna som iPhone och Apple-klockorna är reserverade för hösten, möjligen september och som vanligt varje år, förutom det märkliga 2020, då smartphones skulle presenteras i oktober. Vem vet om vi kanske hittar en tidigare överraskning som den förväntade Äppelglas eller förhandsgranska dem. I alla fall kommer vi att vara uppmärksamma på den nya informationen, men idag är de mest omtalade produkterna som presenteras i det här inlägget. Är ryktena sanna?

Relaterade artiklar

Back to top button