Resident Evil 8 PS5 Demo Nedladdning och detaljer –

Välkommen till villan

I Resident Evil Village sätter vi oss tillbaka i Ethan Winters skor, som efter den traumatiska upplevelsen av Baker-gården (Resident Evil VII) nu är tillbaka på rätt spår efter att ha sett sin dotter kidnappas. Dessa händelser leder honom till ett mystiskt slott, där han snart inser att hemska historier väntar honom.

Där kommer han att möta hemska invånare, var och en ännu mer skrämmande, och vi ska ge oss ut på ett nytt äventyr som vi förmodligen kommer att ångra i första minuten. Dagens video gav oss möjligheten att se spelets första gameplay där vi kunde se lagerhantering (mycket lik Resident Evil VII), en köpman känd som El Duque och några av de fiender vi kommer att möta genom slottets ödesdigra korridorer .

Hög detaljnivå

På bilderna av de lyxiga rummen kunde vi se den utmärkta bearbetningen av ljus och reflektioner som möjliggjorts av den strålspårning som spelet erbjuder (utöver 3D-ljud).

Ladda ner PS5-demon nu

En av de stora nyheterna är att vi idag har en demo för PS5. Men innan du tror att du kan skjuta måste vi berätta att demot inte är en del av någon del av historien. Denna demo, kallad Maiden, föddes ur en teknisk demo som visade slottets inre, så utvecklarna bestämde sig för att ta denna idé vidare.

Resultatet är en skrämmande promenad av en man som är fången i en av slottets kammare. Enligt skaparna har karaktären ingenting att göra med Ethan Winters historia, eftersom händelserna äger rum långt innan huvudpersonens utseende i slottet. Det verkar dock som att om du spelar demot och slutför spelet kan du kanske hitta en annan anslutning. Kan det vara en berättelse om någon som dog i ett slott? Hur det än må vara, bör du försöka fly och lösa ett konstigt pussel i processen.

Att ladda ned Demo av Resident Evil Village för PlayStation 5, besök bara PS Store och ladda ner innehållet direkt.

Om du undrar när du kommer att kunna spela demot under förutsättningarna så får vi vänta några månader till på det och under den tiden kommer vi att kunna sätta oss i Ethan Winters skor, liksom från någon av de andra plattformarna, sedan nämnda demo. Den kommer även att finnas tillgänglig för PC och Xbox.

När kommer Resident Evil Village att förvärvas?

Spelet är öppet för förbeställning idag och kommer att lanseras globalt den 7 maj, med överraskningen att det äntligen kommer att finnas tillgängligt för den tidigare generationens konsoler, PlayStation 4 och Xbox One.

Relaterade artiklar

Back to top button