Render av Moto G8 Power och Motorolas stylus-telefon dyker upp

Igår visade vi dig några gör av några nya telefoner som Motorola skulle ge oss. Men hursomhelst, nu tillsätts andra genom filtrering. Omslagsbilden för denna artikel och följande motsvarar (förment) Moto G8 Power.

Men vi har också en annan figur: en av mobilen med en penna, som vi redan berättade om tidigare.. Åtminstone när det gäller fronten sammanfaller båda rykten – det gamla och det nuvarande – perfekt.

Detta skulle vara Moto G8 Power

Vid denna tidpunkt är det liten tvekan om att den här enheten kommer att presentera en perforerad frontkamera på skärmen. Inramningarna är väl reducerade eftersom den är längst ner den tjockaste.

På höger sida skulle vi ha på / av och volymknapparna. Bak kommer de att placera fyra fotolinser. Baserat på gårdagens rykte skulle det finnas en 16MP huvudsensor med f / 1.7 bländare, en 2MP makrolins med bländare f / 2.2, en vidvinkelsensor på 118 graders 8MP med bländare f / 2.2 och en fjärde 8MP-sensor med bländare f / 2.4.

I Motorola-logotypen på baksidan kommer vi att ha en fingeravtrycksläsare. En detalj som för många kan vara avgörande ligger i anslutningens närvaro Jack 3,5 mm hörlursuttag på dess övre kant.

Och så skulle ‘Moto Stylus’

Enheten som skulle innehålla en penna skulle ha ett utseende som liknar den ovan. Och ja, här visas det utan det nål. Vi antar att den kommer att kunna lagras på ett liknande sätt som en Samsung Galaxy Note.

Den bakre fyrhjuliga kameran skulle bestå av en huvudsensor på 48 MP, en annan vidvinkel, ett makro och en fjärde sensor som skulle kunna vara för laser autofokus.. Det är inte uteslutet att denna produkt tillhör One-familjen, dess operativsystem syftar till att vara Android 10.

En nyfiken detalj är att allt gör av nu och även den andra av Moto med nål som vi avslöjade för dig för några dagar sedan återspeglar datumet den 3 april i deras visas. Hur som helst är det höga sannolikhet att vi officiellt kommer att se dessa två terminaler och den förväntade Moto G8 och Edge + under # MWC20.

Källa: 91Mobiles

Relaterade artiklar

Back to top button