Remmar till Samsung Galaxy Watch Active

Naturligtvis har Samsung Galaxy Watch Active varit och förblir en storsäljare. Smart klocka med mycket attraktiv och minimalistisk design, där ädla material ger den ett premiumutseende och en prestanda som mer än möter behoven hos de mest atletiska användarna.

Klockan är så slutsåld att det är väldigt svårt att ändra något.

Problemet är att framgången för Galaxy Watch Active har varit sådan att det inte är svårt att hitta andra användare med denna smartklocka. Lyckligtvis är det lika enkelt att göra skillnad, även om du bär samma smartklocka byte av rem av detta plagg för att visa upp en unik stil.

Remmen som följer med Galaxy Watch Active är gjord av silikon. Ett idealiskt material för sportaktiviteter eftersom det är stöt-, dropp-, svett- och regntåligt och dessutom ganska hållbart. Som sådant är det här materialet som vi kommer att ta hänsyn till i det här urvalet, där vi visar dig de bästa remmarna du kan köpa för att visa upp en look som kommer att vara i centrum för uppmärksamheten.

Och det är vilken variation remmar för Samsung Galaxy Watch Active så bred att det är svårt att gissa när man väljer modell under förhållanden. Av denna anledning har vi förberett denna topp, där du hittar de bästa alternativen att överväga.

Vilka material rekommenderas mest

När vi väl vet att vi vill köpa en Samsung Galaxy Watch Active-rem måste vi se vilka modeller som intresserar oss mest. Inom de tillgängliga alternativen ville vi fokusera specifikt på tre material: silikon, rostfritt stål och läder … När det gäller silikon har vi redan berättat att detta material har egenskaper som gör det idealiskt för dagligt bruk. Men det finns ett problem: visuellt är det inte det mest attraktiva.

Av denna anledning ville vi satsning i rostfritt stål På andra plats. För det första är det en produkt som även ståtar med vattentålighet, så du kommer inte ha några problem när det kommer till att träna med denna rem. Naturligtvis är det bäst att tillsätta lite vatten efter träning, eftersom svett är väldigt frätande.

Medan remmar i rostfritt stål ser riktigt bra ut samtidigt som de ger en modern och unik stil, är detta ett annat bra alternativ att överväga. Äntligen har vi läderremmar. I det här fallet står vi inför ett material som varken regn eller svett känns bra, så de är inte de mest lämpade för sport.

Att den här remmen en dag blir blöt kommer inte att vara ett problem. Men om du ska träna med läderrem varje dag kommer det förr eller senare att misslyckas. Så det är bäst att ha flera modeller och alternera dem efter eget tycke. Dessutom med tanke på hur enkelt det är byt ut remmen mot Galaxy Watch Active.

Hur man byter remmen på Galaxy Watch Active

Sanningen är att Samsung har postat en intressant interaktiv artikel som du kan komma åt från följande länk, som förklarar steg för steg hur du byter ut remmen på din Galaxy Watch Active. Men vi antar redan att detta är en mycket enkel process. Det första du ska göra är att trycka ned den infällbara änden av remstiftet. Du kan se det bakifrån (metallkulor).

Om du har gjort allt korrekt kan du ta loss remmen från Galaxy Watch Active-fodralet. Nu behöver du bara sätta in pop-up-änden av stiftet på din nya rem bakom läppen på klockan och trycka inåt så att remmen fäster vid klockfodralet. Allt är väldigt enkelt! Nu när vi vet hur lätt det är att byta remmen på denna Samsung smart klocka, låt oss se vilka alternativ som är bäst att överväga.

Rem Syxinn

Låt oss börja med paket med silikonband vad kommer att uppfylla dina förväntningar. Du kan välja mellan tre olika modeller för att visa upp stil baserat på ditt humör.

Oumida-rem

Det andra silikonbandet vi vill rekommendera är denna modell i en blåaktig nyans för att få en roligare färg än den som kommer som standard. Samsung Galaxy Watch Active.

Wobaf-rem

Bilden som åtföljer dessa rader gör det tydligt att den starka punkten i detta rem till Samsung Galaxy Watch Active ligger i dess imponerande utseende. Den färgglada modellen kommer att stå i centrum för uppmärksamheten.

Rem Syxinn

Vi går tillbaka till tillverkaren Syxinn för att rekommendera detta perforerade silikonband för att hjälpa din handled att andas bättre under alla sporter.

YHC-rem

I denna YHC-modell går vi vidare till band av rostfritt stål. Dess roséguldfinish ger dig en modern stil som dina vänner kommer att avundas.

Rem Syxinn

Vi fortsätter med detta urval av de bästa Samsung Galaxy Watch Active-remmarna du kan köpa, vi skulle vilja rekommendera denna modell från Syxinn. Remmen är traditionell och du kommer inte att bli besviken.

Wodtian rem

Vi kunde inte missa möjligheten att rekommendera denna andra modell av rostfritt stål med metallnät som du kommer att älska.

SUNDAREE-rem

Om du letar efter en traditionell stil är denna rostfria rem perfekt för dig. Mycket lätt, hållbar och mycket attraktiv i tonen.

Nedre rem

Vänd dig till läder för att rekommendera denna rem från Aottom. Den kommer med ett halkfritt, svetttransporterande klassiskt metallspänne i rostfritt stål så att du kan bära det medan du tränar.

KIMILAR-rem

Vi stänger denna samling bästa remmarna för Samsung Galaxy Watch Active med en annan modell gjord av läder, vars design är dess framstående representant. Dina vänner kommer att älska det!

Relaterade artiklar

Back to top button