Releasedatumet för Galaxy S6 är inte långt borta enligt ett läckt dokument

Note: We hope you enjoy reading this article: Releasedatumet för Galaxy S6 är inte långt borta enligt ett läckt dokument

Samsung Galaxy S6 är en av de mest efterlängtade smartphones för tillfället och för att kunna köpa den kanske du inte behöver vänta för länge: om presentationen kommer att hållas den 1 mars, under MWC i Barcelona, Utgivningsdatum det kanske inte är särskilt långt.

Enligt ett läckt konfidentiellt dokument från Samsung väntas två blackoutperiod för semestern, det vill säga två veckor från varandra, då företagets anställda inte kommer att kunna ta ut semester. Detta innebär att Samsung förväntar sig en högre arbetsbelastning under dessa dagar för lanseringen av två stora enheter.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy S6 kommer att bli lite av en Windows Phone

Datumen som rapporteras är mellan 22 och 30 mars och mellan 19 och 27 april, därför kan lanseringen av Galaxy S6 ske i ett av de två, förmodligen det första: vilket är den andra produkten är inte klart, eftersom det kan vara både Galaxy S6 Edge (det sägs inte att de släpps samtidigt) och en cirkulär Tizen smartwatch eller till och med en surfplatta.

Som sagt, dessa bör vara datumen för USA:s kommersialisering och det är inte säkert att Samsung planerar en global lansering, så i slutändan kan de variera.

Relaterade artiklar

Back to top button